От х:

Днес в x:

8 °C

Масларова: ЕП има нужда от хора като Елена. Тя е знаме на справедливостта

„За нас е важно в Европейския парламент да има повече хора, които да се борят за солидарност и справедливост. Затова изборът Елена да е водач на евролистата на БСП е логичен. Аз самата също я подкрепих“, коментира областният лидер на социалистите в Хасково Емилия Масларова по повод издигането на депутатката от Хасковски регион Елена Йончева за Европарламента.

Масларова посочи, че мнозинството от общинските структури на БСП в Хасково също са номинирали Йончева за водаческото място. „Над 80 % от конференциите в общинските структури в Хасковски регион са посочили Елена за водач на листата. И аз смятам, че това е естествено, понеже тя е знаме на справедливостта в този регион. Тя извади тук много сериозни, наболели теми за обсъждане.“, посочи още Емилия Масларова.

БСП областният лидер контрира коментарите, че Йончева не е член на партията и затова поверяването й на водаческото място за евроизборите не е уместно, като припомни, че това не е прецедент. „Издигали сме и други за евродепутати, които не са били членове на партията, като Ивайло Калфин, Орешарски, да не изброявам всички.“

Коментирайки положителните качества на Елена Йончева Емилия Масларова обаче прави уговорка, че те не са за сметка на основния й опонент за водач на листата, който Йончева буквално детронира на пленума вчера-президента на ПЕС Сергей Станишев. „Сергей е също знаково име за нашата партия, наред с Ирина Бокова.“, добави Масларова и посочи, че със сигурност Сергей Станишев ще успее да намери своето място в битката за евровота.

По повод скандалите в общинската структура на БСП в Хасково и изборът на нов председател, Масларова посочи, че всички документи са в Контролно-ревизионната комисия в централата и ще бъдат обстойно разгледани и обсъдени. Тя самата не е присъствала на конференцията на 9-ти март и затова не може да коментира събитията.

Красимира Славова
 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ер
    Еро
    21 -6
    18:01, 18 мар 2019
    дърти бра нтии без тази отляво.
  • 2
    Ме
    Местен
    25 -2
    20:32, 18 мар 2019
    Масларова да хвали Йончева. По добре ******* да бяхте взели да ви хвали :D
    Като свикнеш на хранилка после е страшно
  • 3
    За
    запознат
    22 -6
    21:24, 18 мар 2019
    Тези двете са за затвора но така е ако искаш да ти се размине ставаш член на БСП
  • 4
    Жи
    Жива да не бях
    18 -5
    21:34, 18 мар 2019
    ...“Тя е знаме на справедливостта”... даже няма какво да се коментира.
    Това вече не държава, това е психиатрична клиника!
  • 5
    Се
    Сергей станишев
    19 -6
    21:47, 18 мар 2019
    Боже боже съдена за ощетяване на бюджета хвали подсъдима за пране на пари. Ще припадна. Затваряйте я тази партия и да се свършва вече.
    • Зл
      Златка
      0 0
      12:31, 16 юни 2019
      Не е осъдена!
  • 6
    Ив
    Иво
    18 -5
    22:43, 18 мар 2019
    Масларова, в КОЙ век живееш бе ? Какви са тези високопарни изрази от времето на дядо ми? Аман от знаменосците на справедливостта, аман и от вас - подлогите на гадната измет, пропагандираща болшевишките идеи за братство и равенство! Видяхме до къде стигнахте с всичко това - и не само у нас, а по целия свят! Сдухани, затрити лъжци - вас ви интересува САМО властта и парите! Другото е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ - както и средствата за постигането им! Гадна паплач!
  • 7
    Ра
    Рачко пръдлето
    4 -3
    12:26, 19 мар 2019
    Ами нас от Герба също ни интересуват парите Ннени мислете за бунаци
Последни новини