От х:

Днес в x:

Арда ще гостува на Славия в първия финален плейофен мач

Волейболистите на Арда Кърджали се класираха за финал във второ ниво от шампионатите при мъжете - Висшата лига. Момчетата на Иван Халачев победиха като домакин Звездец Горна Малина с 3:1 гейма в третия решителен мач между двата отбора. 

На финала Арда ще се изправи срещу тима на Славия. Спорът за златото във Висшата лига  ще се играе до две победи от три мача. Първенецът от Висшата лига получава промоция за Суперлигата през следващия сезон. 

Жребият за финалният плейоф бе изтеглен днес. Първият двубой ще бъде в събота 23 март от 18 часа в София, когато АРДА ще гостува на Славия в зала "Панайот Кондолов" в Овча Купел, а домакинската среща на Небесносините ще бъде в сряда (27 март) от 18 часа в зала Арпезос в Кърджали. Все още не е уточнен къде ще бъде третият плейофен мач за влизане в Суперлигата. Предполага се, че  ще се проведе на неутрален терен в Стара Загора,каза за радио Кърджали Милко Багдасаров, президент на волейболна Арда. 

Завършилият на второ място ще играе на плейаут с единадесетия от Суперлигата за попълване на елита през следващия шампионат.

http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини