От х:

Днес в x:

Двубоят Кубрат Пулев - Богдан Дину пряко по DIEMA XTRA

Изображение 1 от 3

    Грандиозният двубой в тежка категория между официалния претендент за една от световните титли Кубрат Пулев и Богдан Дину ще се проведе в рамките на боксова галавечер на 23 март в прочутата зала “Хангара” в Коста Меса, щата Калифорния. Българските фенове могат да гледат зрелищната битка на най-добрия роден боксьор пряко по DIEMA SPORT.

    Директното излъчване в България стартира в ранните часове на 24 март, 05:30 ч., със студийна програма, а в 06:00 ч. зрителите ще могат да се потопят в емоцията на боксовата гала.

    В предстоящия мач Кубрат Пулев залага статута си на официален претендент за световната титла във версия IBF, която сега се държи от Антъни Джошуа. Най-добрият български боксьор вече е на американска земя, тренира усилено и споделя, че е готов за победа срещу Богдан Дину, когото вече е надвивал веднъж на ринга, но на непрофесионално ниво. Румънецът има 18 победи, 14 от които с нокаут и една загуба от Джарел Милър. Тази неделя в „Събуди се“ водещата Мартина Ганчева и операторът Георги Георгиев ще срещнат зрителите с Богдан Дину преди мача му с Кобрата. Съперникът на Пулев съвместява кариерата си като боксьор с тази на агент от специалните части на полицията в Румъния.

    Мачът на Кубрат срещу румънеца Богдан Дину е гвоздеят в програмата на боксовата гала, в която участва и по-малкият му брат Тервел Пулев. Бронзовият медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон 2012 ще се боксира с американеца Мич Уилямс. Съперникът на Тервел е на 36 години, като до момента в професионалната си кариера има 16 победи, 7 поражения и 3 равни мача. Последният официален мач на Тервел Пулев бе в София миналата година, когато по-малкият от братята Пулеви надви италианеца Леонардо Бруцезе и спечели титлата на Европейския боксов съюз в полутежка категория.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Iv
      Ivo
      1 -2
      09:20, 16 мар 2019
      Еее пак му нагласиха някой си безизвестен мача е ясен Кобрика шампион еди пат не излезе срещу някой истински боксьор големия играч
    Последни новини