От х:

Днес в x:

2 от 9 камиона в нарушение край границата

Нарушения при превоза на стоки установиха вчера служители на МВР-Хасково, НАП и Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" при съвместна операция, съобщиха от полицията. Контролните действия са осъществени при тежкотоварни автомобили, извършващи превоз на стоки с висок фискален риск.

За времето между 8,30 часа и 14,30 часа до входа на граничния пункт “Капитан Петко войвода“ са проверени 9 товарни автомобила, при които са установени 2 нарушения.

При първата проверка на празен „Мерцедес“ се е установило, че 30-годишният водач от Хасково не е ползвал намалената дневна почивка от минимум 9 последователни часа, заради което му е съставен акт от служителите на ИААА /бившата ДАИ.

Второто нарушение на водач на товарно „Рено“ е констатирано от служителите на Районното управление в Свиленград. 33-годишният шофьор от Гърция го управлявал без сключена застраховка. За това нарушение му е съставен акт, свалени са регистрационните табели на колата и отнет талона на влекача,а автомобила е спрян от движение за срок от 6 месеца.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини