От х:

Днес в x:

Табели за околовръстното объркват шофьорите. АПИ: ремонтът не е приключил

Изображение 1 от 6

    Табели за околовръстния път край Хасково объркват шофьорите, преминаващи през областния град. За това сигнализираха читатели на Haskovo.net.

    Участъкът от булевард "Освобождение" до кръговото на булевард "Съединение" беше основно ремонтиран, както и част от пътя от Хасково за Кърджали. В средата на януари тази година двете трасета бяха отворени за движение на автомобили. Близо 2 месеца по-късно жълтите табели все още стоят по Кърджалийска. Според указанията е забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки по околовръстния път, което заблуждава преминаващите шофьори - от чужбина и други градове на страната, коментираха хасковлии.

    Табелите не са премахнати, защото не са приключили довършителните дейности, заявиха от Областното пътно управление в Хасково, което е стопанин на пътя. От там допълниха, че другата седмица ще започне ремонт на участъка от около 200 метра край Кърджалийска, който е общинска собственост и ще има промяна на асфалтови пластове. В тази връзка вероятно ще се наложи частично затваряне на трасето, допълниха от агенцията. Предстои довършване на пътната маркировка, както и поставяне на мантинели на места.

    Цялостно ремонтните дейности трябва да приключат до края на май, казаха още от държавната служба.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ед
      ЕдинДругИДругиДвама
      11 -1
      19:50, 14 мар 2019
      Да вземат да оправят кръговото до Технополис и моста към Узунджово че там все едно слизаш и изкачваш стълбища с автомобилите!
    • 2
      Де
      Денев
      1 0
      09:25, 15 мар 2019
      Бива да оправят и табелите за влизане и излизане от магистралата .
    Последни новини