От х:

Днес в x:

Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Фестивалът ще се проведе от 29 до 31 март в Международен панаир - Пловдив. 

Актрисата Цветана Манева, почетен гражданин на Пловдив, ще открие 28-ия Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив/

Тазгодишното издание е тематично обвързано с естетическите послания на инициативата "Пловдив Европейска столица на културата 2019" /ЕСК/ , уточниха организаторите на модното събитие от "Christian Of Roma".

Васил Стоев ще рисува на фона на музиката на пловдивската рок-група "The Doctor`s" пред входа на палатата, където ще се проведе фестивала, преди официалното откриване. Tворческото послание ще бъде вградено в логото на проекта ЕСК. 

Стената на красотата ще бъде рамкирана с контурите на 10 символа на Пловдив - Стария град, кв. "Капана", тепетата, Античния театър, Альоша и други.

Посетителите ще могат да ги оцветяват, избирайки нюанси от различни бои за коса, като по този начин ще се състои един своеобразен пленер, в който ще се включат и стилисти от Бразилия, Великобритания, Русия и Италия.

Спонтанната емоционална изява в цветове и форми обединява хора от различни националности и това кореспондира с лайтмотива "Заедно" на инициативата ЕСК, добави управителят на фирмата организатор Елена Кристиано.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини