От х:

Днес в x:

Коронованите особи Наталия и Христо поведоха 48-ия Фашинг

    48-то издание на Фашинга на ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров" в Хасково вече е в историята. В късния следобед момчетата и момичетата от гимназията се събраха пред театъра и огласиха централната част на града.

    По традиция маскарадното шествие поведоха принцът и принцесата на празника Наталия Виделова и Христо Тилев, които бяха избрани в края на миналата година чрез избори сред съучениците си.

    Коронованите особи са автори и на концепцията на тазгодишния Фашинг, чийто слоган е „Маски долу“. Идеята им беше да възродят традицията на маскарада, тъй като в последните години все по-малко от учениците излизат от кожата си и дръзват да се превърнат поне за ден в някого другиго, каквато е и етимологията на празника, който немците пазят като традиция от векове.

    Карнавалът, който се провежда преди Великите пости датира от древни времена, когато се е вярвало, че зимните духове трябва да се изгонят, за да дойде пролетта. Именно и затова хората се маскират.

    Повечето от възпитаниците на езиковата гимназия в Хасково тази вечер обаче заложиха на домино или в най-добрия случай бяха сложили маски на лицето си. С физиономия на Путин, маскиран като маймуна и зъл клоун бяха няколкото по-смели превъплъщения.

    Шествието, което тръгна около 17 часа мина по главната улици на града, предвождано от мажоретния състав с ръководител Елена Попова и Духовия оркестър на Хасково. По пътя към Езиковата гимназия по бул. „Раковски“ маскарада беше предвождан от рева на моторите на неколцина рокери.

    От тук насетне следва купон с Bandata Na Ruba.

    48-то  издание на Фашинга е посветено на благородна кауза. Сумата от пропуските отива в полза на бебето Борил. 9-месечното детенце страда от заболяване на тънкото черво и вече е претърпяло няколко операции. То се нуждае от специална храна и още интервенции за подобряване на състоянието му.

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      Сл
      Сладурана
      23 -7
      18:29, 28 фев 2019
      Това момиче с маската на Путин да внимава , че Цветан Цветанов - Цвъки Цвък от ГЕРБ завършил помощното училище във Вършец ще вземе да спретне някой компромат и ще арестуват ученичката от Езиковата Гимназия на основание че руши демократичните еврогейски ценности.
      • Уч
        Ученик от Езиковата
        36 -2
        18:55, 28 фев 2019
        За тези от вас които не знаят Цветан Цветанов е завършил помощно училище във Вършец. Училището е за деца със специални нужди тоест бавноразвиващи се.След това Цветанов завършва задочно Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание.Също така е и доктор на науките в НСА, а темата му е „Оптимизиране на управлението на спортните съоръжения в София”. В дисертацията си той прави сериозно проучване върху съоръженията за практикуване на спорт в училищата, а основният извод, до който достигнал, е, че общинските спортни съоръжения са най-малко в София.Този физкултурник, завършил за даскал по Физическо възпитание е ярък пример какви екземпляри са ръководители на ГЕРБ и какви екземпляри ни управляват. Обърнете внимание на физиономията му: глава продълговата като египетски пъпеш, очи безизразни, в тях липсва изражение на ум или каквато и да било мисъл. Разположени са близо едно до друго, което издава жестокост и липса на каквато и да било състрадателност. Поглед като на някоя мутра: студен, втренчен и сякаш приковава събеседника. Сигурно му е останал наследство от времето, когато е бил преди 10 ноември в ДС. завършил Помощното училище - Вършец и очевидно умът му не е бил в излишък и мозъкът му не е имал голям брой гънки, та аща му, шофьор в ДС към МВР е махнал с ръка и го е записал във ВИФ ,където по онова време се записваха тези ,кото не бяха умни и на които "умът" беше в ръцете или в краката, може и в двете. Ами както се полага, завършил е спортния институт със специалност учител по физкултура. 16 години след 10 ноември се събрали с ББ и като се размислили какво могат да работят се оказало, че е най-добре с тези знания да станат политици. И станаха такива, та досега...
    • 2
      Св
      СВ за работа
      21 -2
      18:35, 28 фев 2019
      Това е Цуци - заместникът на Б.Б., бивш подсъдим... и представител на БГ в УС на Европол. Там такива приемат.Ясно е, че след 7-и клас добре са го оценили и са го тикнали в Помощното училище Вършец, което е и завършил. Кандидатствал ВУЗ, но там приемаха нормални хора, не такива със забавено мислене и бащата на Ц. го урежда в ДС. Чак след 2 години Цуци записва ВИФ и то задочно. През това време благодарение на тати го правят сержант, но в БКП не го приемат, защото на тая партия не й трябват олигофрени. Среща се с БиБи, който пък е завършил за пожарникар и се харесват.В 1-ия мандат Б.Б. го прави министър. След падането на ГЕРБ от власт му се случиха случки. Разследване, на първа инстанция условна присъда. На 2-а инстанция присъдата стана 4 г. затвор. Три пъти от ВКС връщаха присъдата за преразглеждане и накрая го оневиниха. За благодарност Цв. И Б.Б. искат чрез, АСНС и ВСС да бламират Лаз.П.
    • 3
      Не можеш да искаш интелект от човек завършил нса (бившия виф). Там за оценка 3 на държавния изпит трябва само да спрегнеш изречението "давам всичко от себе си на 100%" в сегашно време. За оценка 4 трябва да го спрегнеш в минало и бъдеще време (много малко се справят за оценка 4). За оценка 5 трябва да добавиш израза "продължаваме напред и нагоре" (почти никой не се справя за оценка 5). А на практическия изпит трябва да можеш да правиш предно кълбо за оценка 3 и челна стойка за оценка 4. Възпитаника на Помощното Училище във Вършец с пъпешовидната глава и изцъкления наркомански поглед - Цвинокио Шестапартаментников, е най-неграмотния и корумоиран "политик" в 1337-годишната история на България!!! Оставката 3 е спасението за България!!!
    • 4
      Ha
      Happy Pumpkin Day
      20 -2
      18:49, 28 фев 2019
      Помощното училище във Вършец е дарило България с велик "конспиративен" анализатор с особеба форма на главата.Ушавия шлифер с форма на главЪта тип каунЬ, който е и касиер на организираната престъпна група с име ГЕРБ. Да не говорим че тези деца говорят английски много по добре от Цветанов и Борисов , което е меко казано срамно.Цвинокио отколе е известен със своята изящна милиционерска полусловесност,стабилността си на имотния пазар,както и секторните политики... с тъща си.Това му е достатъчно да бъде вторият по известност в Шайка-та,и първи по прокарване на лобистки закончета в НС,в полза на Шайка-та.Как-така, нито един журналист не се е сетил да издири и публикува дипломата на Цв. Цв., от помощното училище на Вършец! Те, тогава народонаселението ще отдъхне - информирано, какъв корифей го упраУлява! Цвък, Цвък – ЯЗЪК и отново изцвък. Долен крадец и мошеник, продаващ България, носител на ционистка грамота и бутонелки от краварска тайна служба, шестокъщник тъщин, възпитаник на училище за бавноразвиващи се, който не знае с кого се е сражавала Ботевата чета, но сравнява Боко с Апостола на свободата. Съд и затвор, поне 30 години, поради липса на смъртна присъда ! Това нищожество цецо крадецо, ако само за момент осъзнае колко е противно и колко омраза генерира, не само към себе си, а и към партията, към която се причислява.... ще си купи въженце и веднагически ще го вкара в употреба!
    • 5
      Ке
      Кенанския Маймун
      7 -5
      20:28, 28 фев 2019
      Какви 48 Фашинга ,
      като Немската е на към 38-40 години ???
      .....
      • **
        ***
        2 0
        15:17, 1 мар 2019
        Гимназията е от 1970 г, уважаеми Маймун.
    • 6
      Hi
      hi
      15 -3
      20:57, 28 фев 2019
      Кич.
    • 7
      Iv
      Ivo
      6 -2
      22:21, 28 фев 2019
      Мука, пуна мука!
    • 8
      Не
      Неразбиращ
      3 -9
      22:27, 28 фев 2019
      Далече ти е мозъка от темата на публикацията, по-г... Виж коментара
    • 9
      Чо
      Чобанина
      8 -3
      07:58, 1 мар 2019
      Липсва ми фашинга, Успех в живота деца
    • 10
      Аш
      Ашколсун на поразия
      2 -3
      09:04, 1 мар 2019
      Вие сте болни,хорица!
    • 11
      Ko
      kovo
      3 0
      14:27, 1 мар 2019
      Мили деца, бъдете живи и здрави! Чувствайте със сърцето си, действайте с разума си!
    Последни новини