От х:

Днес в x:

Кирилометодиевци наградени в конкурса „Бъдещето през моите очи“

Изображение 1 от 3

    На 20.02.2019г. в ОДК гр. Кърджали бяха наградени участниците в конкурса за детска рисунка „Бъдещето през моите очи“. Конкурсът се провежда за четвърта поредна година, като негов главен организатор и спонсор е технологичната фирма „Globalnet“. Наградите бяха връчени лично от президента на фирмата г-н. Лазар Попов.

    Конкурсът дава възможност за творческа интерпретация. Целта му е да открива и популяризира детски таланти, да провокира интереса и мисленето на младите творци, да ги накара да мечтаят. Защото, бъдещето – това са нашите мечти-завърши речта си г-н. Попов.
    Конкурсът се радва на все по-нарастваща популярност. Тази година участниците са били 290 от 28 училища, детски градини и обединени детски комплекси в областта.

    В първа възрастова група, отличена с II място беше ученичката от IV а клас, от училище „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали – Йоанна Николова, с класен ръководител г-жа. Дилова. Наградената ученичка има и други таланти – тя много обича да чете и да пише.
    Във втора възрастова група бе отличена с III място ученичката от VIб клас Муаззез Памук от същото училище. Още едно талантливо момиче, което печели награда за пореден път.

    Директорката на ОДК г- жа Златка Пеньова сподели, че журито е било затруднено при награждаването. Надяваме се, че нашите млади таланти ще се представят още по- добре в следващия конкурс.

    Нури Хабилова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини