От х:

Днес в x:

Земетресение в Турция бе усетено в южна България

Земетресение с епицентър край турския град Айвалък в област Чанаккале е усетено в Димитровград и Хсаково, има сигнали и от Пловдив. Трусът е усетен по високите етажи на жилищните сгради. Земетресението е рзалюляло в 20:23 ч. 
Европейският сеизмологичен център е регистрирал труса с магнитуд от 5,1 по Рихтер. Земетресението е усетено в западната част на страната, Южна Гърция и България. Няма данни за пострадали или нанесени материални щети.
 Трусът от 5.1 по Рихтер е последван от още 7 труса за час и половина, като най-силния от тях е регистриран в 21:42 ч. със сила 3,7 по Рихтер

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гл
    Гласът на Хората
    3 -1
    08:10, 21 фев 2019
    Говорейки за природни бедствия, преди 65 милиона години, астероид поразява Земята, причинява експлозия, равняваща се на милиарди ядрени бомби, предизвиква полярна зима и унищожава динозаврите. Не си представяйте огромна космическа скала, движеща се като куршум към Земята. Първоначално астероидът влиза в орбита около слънцето и на определен етап, неговата и тази на Земята се пресичат - бум. Умните хора, знаейки, че подобен сблъсък е възможен и в бедеще, разработват стратегия, посредством която да променят скоростта на движение на астероида. Така той ще изпревари или ще изостане от потенциалното пресичане на орбитите и земята и камъкът ще се разминат.
    Гласът на Хората призовава всички хора да ценят умните хора.
Последни новини