От х:

Днес в x:

Пияни и напушени шофьори преспаха в ареста

Пияни и напушени по пътищата шофьори установи полицията в Смолян през почивните дни. С най-висока проба алкохол се оказа 37 годишен софиянец, който около 03 часа сутринта на 18 февруари е спипан от Смолян на път за Пампорово с 2.37 промила алкохол зад волана на лекия си автомобил "Хонда Сивик". Мъжът е дал кръвна проба и е задържан за 24 часа.

25 годишен водач на БМВ от Рудозем също е задържан с алкохол зад волана. Мъжът управлявал лек автомобил "БМВ" с пловдивска регистрация, собственост на частна фирма, с концентрация 1.92 промила, установено с техническо средство. 

Бързо производство е започнато и срещу Ю.Х. от Ардино, проверен в Мадан малко преди 03 часа сутринта да управлява товарен автомобил "Фолксваген Амарок" с турска регистрациу, собственост на турски гражданин, след употреба на алкохол с концентрация 1.36 промила.

В ареста са задържани в събота и 37 годишен мъж и 17 годишен младеж от Смолян.37 годишният К.Б. шофирал чужда лека кола, а с него пътувал и 17 годишният М.Ж. При претърсване на автомобила до предната дясна седалка е намерен и иззет полиетиленов свитък с 0,5 грама канабис. Веществото е иззето, а двамата мъже са задържани за срок от 24 часа.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини