От х:

Днес в x:

Нагли апаши обраха магазина под блок "Берое"докато обитателите на сградата сладко спели

Нагли апаши обраха магазина за хранителни стоки под бл."Берое" в кв."Байкал" докато жителите му сладко спели.Крадците са имали информация,че бакалията няма СОТ и необезпокоявани проникнали в нея.Взето е всичко ,което става за купон и за печалба.
Полицията в Кърджали е образувала досъдебно производство в РУ-Кърджали за кражба от търговски обект в града.От Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали съобщиха,че обирът е извършен през нощта 16 срещу 17 февруари,когато е било счупено стъкло на входната врата и от магазина по първоначални данни били откраднати 200 кутии цигари, 70 лотарийни билети, 7 бутилки алкохол.Задигнати са най-скъпите марки уиски. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Полицията издирва извършителя на кражбата.
  300 литра алкохол без акцизен бандерол открили полицаи от РУ-Кирково в хода на специализирана операция за противодействието на престъпността в малките и отдалечени населени места. Около 14,30 часа в събота по пътя между селата Добромирци и Бенковски бил спрян лек автомобил „Сеат“ с бургаска регистрация, управляван от 57-годишен. В колата полицаите открили туби с мирис на алкохол – общо 300 литра. Безакцизната стока е иззета, водачът на автомобила е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кирково. Образувано е досъдебно производство по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс и  работата продължава разследващ полицай.
 Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини