От х:

Днес в x:

Незаконен превоз на животни предотвратиха полицаи при специализирана операция в региона

Незаконен превоз на животни установили полицаи от РУ-Крумовград при специализирана операция за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Около 13,30 часа вчера в землището на село Горна кула полицаи спрели за проверка товарен „Мерцедес“, управляван от 42-годишен. Водачът не представил необходимите документи за превозваните домашни животни. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Вследствие на нарушена дистанция 67-годишен водач на „Форд“ блъснал движещ се пред него „Ситроен“, който се блъснал в спрял пред него „Фолксваген“. Няма пострадали. Произшествието станало вчера в 8,45 часа на бул.“Беломорски“ в областния град. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил автомобилите и почистил платното от разлято гориво.

Екип на пожарната служба в Крумовград загасил запален комин на жилищна сграда в града, а трима огнеборци от Кърджали – горящ контейнер в града.

Спасителен екип от кърджалийската служба оказал съдействие на медици от Центъра за спешна помощ за пренасяне на болен човек до линейката.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини