От х:

Днес в x:

Атрактивни табели и пожелания за празника в Хасково и Харманли

Изображение 1 от 4

    Атрактивните пожелания и поздравления, поднесени по нестандартен начин за празничния 14-ти февруари, станаха модерни напоследък. На няколко места в Хасково и Харманли те се появиха и днес.

    Една от инициативите е на младежите от ГЕРБ в Хасково. На площад „Свобода“ до областната администрация те поставиха огромно сърце от червени балони, пред което влюбените могат да запечатат романтичен момент.

    На излизане от Хасково в посока към Димитровград  влюбен ентусиаст изписа върху бяло платно с червени букви “Обичам те завинаги, Ели“.

    Харманли пък осъмна днес  с необичайни пътни знаци на две места в централната част, които подсещат: „Купи й цветя“. Така градът на Белоногата последва примера на още няколко града, в които има монтирани такива табели.

    Идеята, която се превръща в национална кампания, е на Георги Попов и Георги Петров от Пазарджик. Целта им е да напомнят на мъжете да ценят жената до себе си и то не само на 14-ти февруари и на 8-ми март, а всеки ден. Малките жестове радват много, но май днес покрай грижите, които ни заливат, време за романтика почти не остава, казва Полина Костадинова от Харманли. Според младата майка, знаците са добра идея, защото може е да те накарат да поемеш дъх и да се замислиш всъщност колко  време на внимание към спътника си в живота отделяш на ден .

      Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Не
      не
      8 -5
      15:04, 14 фев 2019
      Неграмотни сте!!!
    • 2
      Мг
      МГРОБ
      9 -6
      15:31, 14 фев 2019
      Къде е хасковското сърце?
    • 3
      В град Каварна , имаше такава табела още преди месец.
    • 4
      Ер
      Еро
      6 -3
      21:57, 14 фев 2019
      Така е при хубаво време! Вместо да си учат уроците се занимават с празника! Тази хубавица ако си имаше сериозно гадже ще ли се занимава с глупости и глупави табели и знаци?
      Все пак това си е самореклама и на знака със ситни букви е написан джисеем!
    • 5
      Ке
      Кенанския Маймун
      1 -4
      01:41, 15 фев 2019
      А Сан Стефанския мирен договор е подписан на 19 Февруари по стар стил - Деня на обесването на Свети Васил Левски от Карлово (Ето го истинското Божие чудо !) ....
      обаче понеже и Левски и Ботев са били републиканци и комунисти , по нареждане на Германския гей Фердинанд , датата се измества на 3-ти март
    • 6
      Дж
      Джиги Джиги
      1 -1
      12:11, 15 фев 2019
      Наздраве на Трифон Зарезан и да го на всички джендъри
    • 7
      Ха
      Ха-ха-ха
      0 0
      13:28, 15 фев 2019
      Ха-ха-ха
      Ами рода Вазовски, синовете на Райна Княгиня, предполагам са били фашисти и зарита пияният изрод Г.Димитров ги избива. Не петни златни и славни възрожденски имена с комунизма. Защото ако бяха живи по време на народния съд, сигурно и тях щяха да избият!!!
    Последни новини