От х:

Днес в x:

Грък със Ситроен удари хасковски Мерцедес на пътния възел в Орфей

    Грък с лек автомобил Ситроен се удари в Мерцедес с хасковска регистрация на пътния възел в квартал Орфей. Инцидентът стана около 15 часа днес.

    Водачът на Мерцедеса Ангел обясни, че се движил по кръговото. Продължавайки пътя си в посока към Димитровград в него се ударил Ситроена, идвайки от булевард "Васил Левски", по който преминаващите са без предимство.

    "Гръцкият водач караше доста бързо, при което последва удар", обясни хасковлията. При сблъсъка няма пострадали хора, но по двете коли бяха нанесени материални щети.

    На място пристигнаха полицаи за изясняване причината за катастрофата. Заради инцидента движението в района беше временно затруднено.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ке
      Кенанския Маймун
      9 -13
      17:13, 13 фев 2019
      Комшията , Батко ми Киро Брадатия Крик ще им "опън... Виж коментара
    • 2
      Го
      Гошко Хубавеца
      4 -3
      20:01, 13 фев 2019
      Eтова е българска работа и на комшията ще свалим гащите да ни опъне веднъж то от един път няма нито ние българите сме свикнали
      • Ра
        Радостина
        4 0
        22:38, 13 фев 2019
        Що така бе Гошо - то от комшийския по-сладък има ли? Или от комшийската сл.ва по сладка? Ти го удари "Българска работа" - Кое му е лошото - на "Българската работа"?
        Станала катастрофа - няма жертви, ранени. Ти за кви гащи свалени пишеш???
    • 3
      Ск
      скрипал от лондон
      3 -2
      11:02, 14 фев 2019
      Гледам тоя мерцедес с мчного гъзарски номера и си мисля тоя келеш от мерцедеса Ангел как не е скочил да се бие щото чорбаджиите с такива номера обикновено се мислят за извънземни
    Последни новини