От х:

Днес в x:

Опел се заби в паркиран бус на Кърджалийска

    Възрастен мъж с лек автомобил Опел Зафира се заби в паркиран бус по булевард „Освобождение” в Хасково. Инцидентът стана около 10 часа днес.

    Зад волана на колата бил Янко Иванов. Той се движил по Кърджалийска в посока центъра на града. В един момент копчето за фаровете му блокирало и се навел да го погледне. Когато се изправил пред очите си видял паркирания микробус и се ударил в него. При сблъсъка Зафирата отместила буса и двете коли се килнали край строеж.

    Пострадали хора при катастрофата няма, но бяха нанесени материални щети по двата автомобила. На място пристигнаха полицаи за изясняване причината за инцидента. Униформените тестваха за алкохол водача на Зафирата, но промили не бяха открити.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ро
      Рофинка
      14 0
      12:56, 2 фев 2019
      Янко се е опитвал да смени ел. предпазителя .
    • 2
      Мн
      Мнение
      34 -2
      13:57, 2 фев 2019
      Целият град се е превърнал в един паркинг.Няма един главен булевард по който автомобилите да се движат спокойно в две ленти в една посока.Раковска,Васил Левски,България,Освобождение,всеки паркира къде си иска.И по-лошото е че властите са безсилни пред проблема с паркирането...не могат с едно паркиране да се справят а какво остава за друго...
    • 3
      12
      123
      13 -2
      19:02, 2 фев 2019
      наистина няма булевард в хасково да може да се кара както трябва,общината е гладна бул,България след първа поликлиника е превърнат в платен паркинг ,пред пощата сущо .Раковски сущата работа ,няма кой да прави глоби.а това с паркирането е голям проблем вече.но няма ръководители в този град да мислят с преспектива,едно време бай георги покри реката нагуши се яко ,магазини направи зада вземе парите на дахлиите с тъговия на парцали и фалшиви маратонки,сега нямаме паркинги ..
    • 4
      Go
      google
      7 -5
      19:17, 2 фев 2019
      Господ си знае работата, аман от дърти ахмаци.
      Ако беше ударил някой в насрещното.
      Хак му е.
    • 5
      Ен
      ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
      1 -7
      20:25, 2 фев 2019
      Ало ЦИФРАДЖИЯТА Бай Георги покри реката и направи... Виж коментара
    Последни новини