От х:

Днес в x:

Тийнейджър снима видео в самолета на Путин (видео)

15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския президент Владимир Путин и го публикува в YouTube.

Арслан Каипкулов получил тази възможност, след като в началото на декември Путин посети форум на доброволци, които му разказват за своите лични мечти. От петима от тях той взе пликове с писма, в които те описват какво искат да направят. Единият от тях бил на Арслан, а мечта му била да снима видеоклип от президентския самолет Ил-90-300.

„За мен е голяма чест да попадна на такъв секретен обект, където само снимачният екип беше допуснат. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което прилича не толкова на обикновен салон на самолет, а на жилище“, разказва 15-годишният ученик.  

Във видеото Арслан прави подробно описание на всичко, което вижда. Впечатлява се от герба, флага, салона за хората, които съпровождат президента при пътуванията му, и подготвените за тях одеяла, възглавници и дори бонбони.

Арслан Каипкулов се запознал и с персонала на самолета. Те го уверили, че за тях най-важното е полетът да бъде изпълнен успешно.

Източник: http://nova.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ол
    олелеееее
    3 0
    18:30, 21 яну 2019

    Като гледам това и напълно съжалявам руснаците.Те се намират някъде около 50 години след нас.Сега да пуснат момчето да иде да снима един най-обикновен презокеански самолет от най големите(може би на катарските авиолинии), по възможност двуетажен и само да види разликите.Горките ...

Последни новини