От х:

Днес в x:

Районното в Харманли пак с нов шеф

Районното управление на полицията в Харманли е с нов шеф. Ръководният пост е зает от Пламен Колев, който е назначен временно на длъжността от началото на седмицата, потвърдиха за Haskovo.net от Областната дирекция на МВР в Хасково.

До момента Колев бе началник на група в Криминална полиция в Районното управление в Хасково. Той поема поста от предходния временно изпълняващ длъжността началник Павел Павлов.

Така Колев е вторият началник след катастрофата с бащата на президента и възрастен инвалид от август 2018 годината, когато на чело на звеното беше Неделчо Кирилов, който по-късно беше освободен.

На този етап не е ясно дали ще бъде обявен конкурс за избор на титуляр.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ал
    Алекси
    10 0
    17:34, 18 яну 2019
    Питам новия началник:Кога в Харманли ще видим Функциониращ контрол на автомобилния транспорт,а не бъркащи си в носа индивиди?Някога ще бъде ли приложен правилника за движение по пътищата.Ще се санкционират ли най-после спиращите на кръстовища,пешеходни пътеки и т.н.И на добър път на новия шеф!
  • 2
    Ад
    Адем
    14 0
    18:06, 18 яну 2019
    В Харманли всички са роднини и братовчеди и не може да има ред.спират си да хапнат дьонер и не ги интересува нищо и патрулката и тя там хапват сладко сладко.
  • 3
    Ар
    арманлиец
    5 -2
    18:40, 18 яну 2019
    А кво стана с Красьо Бончев, сега не е ли в област Хасково и пенсия и заплата, завалията.
Последни новини