От х:

Днес в x:

Кърджалиецът Атанас Петров: Най-важното беше характерът и търпението

Старши треньорът на Хебър Атанас Петров, роден и израснал в Кърджали, има много титли, спечелени с женски волейболни отбори. 
Старши треньорът на Хебър Атанас Петров има много титли, спечелени с женски волейболни отбори. Купата, която тимът от Пазарджик вдигна тази вечер, е първа за Петров с мъжки тим. На финала Хебър надви Нефтохимик с 3:2.
 "Изключително труден мач. Нефтохимик игра много силно. Много ни затрудни. Трябваше да бъдем търпеливи и да чакаме нашия момент. Натискахме със сервис в момент, в който те се пропукаха и ние го използвахме. Най-важното беше характерът и търпението, играхме с опит срещу по-опитни от нас състезатели, което е невероятно. Бяхме по-търпеливият отбор. Не мога да изкажа емоцииите си в момента. Това беше наша мечта преди две години. Всичко, което се случва тук, е над всякакви трофеи. Това е завършек на нашия труд, на всички хора, които се грижат за волейбола в Пазарджик. Няма такава подкрепа никъде в България.
 Гоним си нашите задачи. Със спечелване на Купата момчетата ще имат още по-голямо самочувствие", бяха първите думи на треньора след финала с Нефтохимик в ефира на Диема спорт.
http://bgvolleyball.com

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини