От х:

Днес в x:

Колона от закъсали камиони задръстиха пътя за Пампорово

Изображение 1 от 3

    Повече от час е почти невъзможно движението през Пампорово в посока към Чепеларе, заради закъсали камиони. Първите сигнали за километричната тапа са публикувани в мрежата от пътуващи шофьори по трасето Пампорово-Чепеларе-Пловдив малко преди 10 часа в съботния 12 януари.

    Колоната от над 10 спрели камиона, два от които излезли от платното в канавката, и десетки леки коли след тях, затрудняват сериозно пътуващите. Опашката е километрична и е далеч извън предела на бензиностанцията на "Петрол" по пътя за Чепеларе.

    Движението на тежкотоварни автомобили през Пампородо е забранено целогодишно. Допуска се преминаване през този път само по съгласуван с КАТ, ДАИ и областна управа график, свързан с доставки  за бензиностанции и други обекти. Областният управител на Смолян Недялко Славов уточни за СмолянБГвести, че още в петък /11 януари/ обектите за зареждане на гориво са предупредени да извършат доставки и да се запасят, за да няма камиони в почивните дни заради очаквания голям трафик от туристи и скиори към Пампорово през уикенда.

    Очаквайте допълнителна информация по случая.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини