От х:

Днес в x:

Обвиниха Мария Банева за катастрофа в Харманли в средата на 2018-а

Районната прокуратура в Харманли повдигна обвиние на майката на задържания Николай Банев – Мария, заради катастрофа през юли миналата година.

След половин година разследване прокуратурата е установила, че на 2 юли 2018 г. тя е шофирала лек автомобил "Ауди" по бул. Цар Освободител” в Харманли, като на кръстовището с “Алеко Констатинов” е отнела предимството на Фолксваген Голф, шофиран от 20-годишен младеж. След удара между двете коли водачът на Голфа е със счупен шиен прешлен и е със затруднено движение на врата.

По досъдебното производство са извършени множество процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, на пострадалото лице, изготвени са автотехническа и съдебно-медицинска експертизи, съобщават от прокуратурата.

Банева е с мярка за неотклонение „подписка“.

Мария Банева е привлечена и като съучастник на сина си Николай Банев по обвинение за пране на пари.

Това не е първата катастрофа на 78-годишната жена. През 2008 година тя блъсна с джипа си автобус на разклона на Въгларово, а случаят тогава бе отразен от местните медии.

Мария Банева решила, че има предимство на кръстовището и нацелила автобуса. Полицаите установили, че книжката на Банева е била с изтекъл срок. Тогавашният инцидент не бе отразен в бюлетина на полицията.
 

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    За
    Затварачката
    44 -2
    16:04, 10 яну 2019
    Баба Мара отдавна трябваше да гледа правнуци а не да се разхожда с Ауди като разгонена кобила и да прави катастрофи Не напразно казват --мерака никога не умирал
    • Ар
      Артика
      4 -1
      11:50, 11 яну 2019
      Ам баща Мара не можа ли нещо по близо да набара като например някой амужа загорял от Караманов ам хукнала чак в Хамбарлей.
  • 2
    Уо
    Уоооппп Ауди а 8
    16 -7
    17:55, 10 яну 2019
    Баба Мара ако ви побара от Гъ..З.а ви пара ще изкара
  • 3
    Си
    сик
    1 0
    18:53, 11 яну 2019
    дърта вещица отдавна е пръднала в гащите и е само за затвора
Последни новини