От х:

Днес в x:

Шофьорка не спря на „стоп“ и се заби в опела на треньорката на „Виолена“

Изображение 1 от 5

    Два леки автомобила катастрофираха на пътния възел в Хасково, в посока Димитровград. Инцидентът стана около 15 часа днес.

    Зад волана на черния Опел била треньорката в клуба по аеробика „Виолена“ Теменуга Илиева. По думите ѝ тя се движела по пътя с предимство към хасковския квартал Орфей. На детелината обаче колата ѝ била засечена от червения Опел, шофиран от млада жена, която не е спряла на знак „Стоп“. Тя обаче отказа да се представи и да коментира причината за сблъсъка.

    Пострадали при катастрофата няма. Нанесени са само материални щети по двете коли. Опелът на Илиева е с разбита предница, а другият автомобил е ударен в лявата страна. Жените подадоха сигнал на спешния телефон 112, откъдето ги посъветваха да попълнят двустранен протокол за инцидента, без да изпращат пътни полицаи.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Тп
      ТП
      16 -13
      19:06, 9 яну 2019
      И какво като е таньорка на Виолена ? А?
    • 2
      Az
      az
      18 -2
      20:23, 9 яну 2019
      Ами нищо, просто се е легитимирала жената, за разлика от оная, която не е спряла на знак"стоп"!!! Какъв е подтекста, ТП???
    • 3
      Tp
      Tp
      11 -2
      21:09, 9 яну 2019
      „ТП” - тъпа пу.ка ли значи или на мене така ми се иска да е? Моля разяснете.
      • Pi
        Pi=3,14...
        1 0
        21:35, 10 яну 2019
        "Какво е искала да каже автора"- ми е любимият цитат от ученическите години! Моля, без лирически отклонения, какво значат инициалите на псевдонима!
    Последни новини