От х:

Днес в x:

Борците откриха сезона с пържоли, кюфтета и музика

    Учебно-тренировъчната година за възпитаниците на Спортното училища „Стефан Караджа“ започна с веселба. Още днес сутринта треньорите на хасковския клуб по борба „Ангел войвода“ извадиха скарата край спортната зала по борба „Атанас Комшев“ на стадион „Младост“ и пекоха мръвки. Около цвърчащите пържоли, кюфтета и наденици се бяха насъбрали множество настоящи и бивши състезатели, треньори, приятели. Много от присъстващите бяха донесли и друга почерпка – вино, луканки, безалкохолни.

    За празнична атмосфера домакините бяха осигурили музикална уредба, от която звучаха български хора, което още повече приповдигна настроението на бъдещите и настоящи спортисти.

    Вече повече от 10 години отбелязваме началото на учебната година в Спортното училището по този начин, каза треньорът по борба Стоян Чобанов. Той допълни, че изминалата година е била доста успешна за тях, но очакват 2019-а да е изпълнена с още по-големи успехи и повече медали. Междувременно състезателите на „Ангел войвода“ се подготвят за Държавно лично първенство за юноши и девойки във възрастовите групи юноши и девойки – свободен и класически стил в Бургас, което ще се проведе от 10 до 13 януари. В него ще участват поне 15 от борците от хасковския клуб, заяви още Стоян Чобанов. Седмица по-късно пък е надпреварата за мъже и жени в Сливен.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (14)

    • 1
      Rr
      rrrr
      29 -4
      12:41, 3 яну 2019
      Да са живи и здрави борчетата! Все пак ранътъ прай борбътъ!
    • 2
      Сл
      Сланинко
      12 -8
      13:37, 3 яну 2019
      Да ранъта прай борбътъ ама друг да плаща а пък ний саму да кльопаме
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      16 -5
      13:40, 3 яну 2019
      Рънъта прай борбъта - по Боян Радев.Но си е самата истина.Да им е сладко на децата!
    • 4
      До
      До Мастикаджия
      16 -2
      13:54, 3 яну 2019
      Не е по Боян Радев . Каза го навремето Осман Дуралиев. И това е истина, не е виц или измислица. А Осман Дуралиев беше голям борец и редовно използваше фатката "вълчи капан". Така че, НЕ Е БОЯН РАДЕВ.
    • 5
      12
      12
      16 -2
      14:14, 3 яну 2019
      Осман Дуралиев има и друга фраза. Партията хРАНИ, ние борим.
    • 6
      Aj
      Ajax
      19 -3
      14:14, 3 яну 2019
      Много чернички тея спортисти бе?Вие не знаете ли,че от орките нищо с акъла си не излиза?Само губене на време и пари е с тези полу-хора!
    • 7
      Ев
      ЕВРОАТЛАНТИК
      13 -6
      15:06, 3 яну 2019
      Аз ббих попитал -защо са тия спортни училища като само няколко души се изявяват на световния подиум а всичко останало е хрантутници и се хвърлят пари на вятъра за угояване на няколкостотин души в държавата
    • 8
      Бо
      Ботьо Петков
      10 -3
      18:56, 3 яну 2019
      До Евроатлантик: Абе ти си голям тъпак ,така ли не ти е ясно ,че ако не спортиват тези деца по какъв друг начин могат да се изявят в общество като това в което живеем. Те не са като твоето гардже на което си осигорил топъл обяд и топла вечеря и топла постеля. Повечето от тях са с един родител , израснали в тежки условия и в момента преживяват с един боб на обяд .това ли е хрантутене тъп евроатлантико. Пожелавам го на твоите деца това хрантутене за да усетиш на гърба си как раснат тези деца и чест им прави че по голямата част от тях се вписват в живота по добре от децата на такива негодници като теб.
    • 9
      Ев
      ЕВРОАТЛАНТИКИ
      8 -2
      21:03, 3 яну 2019
      Бат Ботьоти пишеш ч„е тези децасе изявяват като спортисти и така си вадят хляба с един родител са и ядйт само боб щото нямат пари Чети сега АБДАЛ с АБДАЛА ти има много начини да се изявят но е иска бачкане независимо че са с един родител През годините на обучение поилзват безплатна храна като утрешни шампиони но колко души стават такива сигурно 2 от 200 Е за какво ви храни общектвата за да ставате мутри и убийци щото друго не можете и не знайете Видяхме колко се вписват така наречените от теб ДЕЦА всички мутри от 1989 г насам са все борци и5 спортисти хора без нормална гражданска професия БОТѝО не си пиши поне името ахмак такъв
    • 10
      Де
      Дечо Таралежков
      7 -2
      21:07, 3 яну 2019
      Оставам силно изненадан ми този Ботю спортиста ами той можел да пише в интернетБре а казваха че в спортното не знаели даже коя е столицата на БЪЛГАРИЯ Браво Ботьо от ще излезе спортист
      • Ха
        Хачо Бояджиев
        3 -1
        21:59, 3 яну 2019
        Той наистина може да пише, за разлика от теб.
    • 11
      12
      1234
      1 -1
      08:58, 4 яну 2019
      А защо да не спрем всичко училища, има ли полза от тях, незнам какво си завършил, но явно мозъка ти липсва. Аман от вечно плюещи хора като теб. Тези дето учат в математическа гимназия всички могат и знаят ли и стават световно известни математици.
    • 12
      Ос
      Остап Бендер
      2 -1
      11:29, 4 яну 2019
      Ало цифраджията липсва твоят мозък живота показва че от всички професионални гимназии спортните са най зле Не може да сравняваш един гимназист от математическата или езиковата с такъв от спортната разликата е огромна в полза на езиковата и математическата От тези гимназии излизат граждани които после стават видни общественици учени академици а от спортното обисновени съзтезатели а да не пспоменавам Васил и Георги Илиеви и десетки други които с действията си лепнаха грозното име на училищата ви -------мутренски училища
    • 13
      Сп
      Спортиста
      1 0
      23:16, 18 яну 2019
      Ние сме мутри !!
    Последни новини