От х:

Днес в x:

Наша красавица стартира 2019 на корицата на Vogue

Ивелина Чоева, красивото и умно момиче, което някога стартира от Хасково, започва Новата година със сбъдната голяма мечта.

Международният модел от няколко години живее в Лондон. Ива влиза в света на модата на 14 години и е снимала къде ли не по света – в Италия, Тайланд, Франция, Турция, Финландия, Дубай. В ангажиментите си се стреми към перфекционизъм, зодия Близнаци е, не спазва никаква специална диета и мрази простотиите. Има в кариерата си сесии за престижни световни марки като Fendi, Samsung, Max Factor, голям потенциал, който да развивa и големи мечти. Една от тях сега е сбъдната, сподели красавицата в профила си.

Зад несъмнената хубост на Ива стои голямо и топло сърце. По Коледа, заедно с други свои връстници, тя бе в дома за стари хора в Хасково, за да прекара време с тях. Благородната акция на младежите не бе за набиране на средства, а за внимание, топлина и споделена усмивка в празничните дни.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бр
    Браво!
    13 -1
    15:03, 2 яну 2019
    Браво на момичето! Това е голямо признание в света на модата. Ивелина има огромен потенциал и дано този успех е само началото на дълга и престижна кариера.
Последни новини