От х:

Днес в x:

"Господари на тихоокеанския бряг" по Viasat History

Господари на тихоокеанския бряг
Започва в неделя, 6 януари, в 21:00 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 2 x 60 мин.

В документалната поредица от две части археологът д-р Джаго Купър разкрива едни от най-вдъхновяващите съдби в човешката история, изследвайки необикновената и издръжлива култура на американския северозапад. 2250 км от стръмната, брулена от ветровете, скалиста брегова линия на днешна Югоизточна Аляска, Британска Колумбия и щат Вашингтон са били дом на стотици различни общности в продължение на повече от 10 000 години.

Това е най-дълго съществуващата култура в Северна и Южна Америка и те са се справили със суровата околна среда, за да създадат уникални и сложни групи, които са променили идеята за развитие на човешките общества.

Рим: Могъщата империя
От понеделник, 7 януари, в 23:00 ч.

Поемаме на пътешествие към Древен Рим през януари. Чрез няколко поредици хвърляме светлина върху Римската империя от различни ъгли, за да разберем по-добре как са живели хората по онова време.

Тайни светове
Започва в неделя, 13 януари, в 12:00 ч.

Подгответе се за уютни неделни следобеди с най-вълнуващите и проникновени следователски поредици по Viasat History. Надзърнете в мрачните ъгли на миналото с нерешените криминални загадки на 20-ти век - от Втората световна война до Студената война и от кралския двор до тайните общества - подробностите, които остават неразкрити, ще ви изумят.

Възпоменателна седмица на Холокоста
Започва в понеделник, 21 януари, в 21:00 ч.

През януари Viasat отбелязва годишнина от лазкриването на най-мрачното лице на Втората световна война. Чрез поредица от програми, които показват подробности от ужаса на Холокоста и разкриват мащаба на случилото се, Viasat History оказва почит на паметта на жертвите с надеждата, че тази част от историята никога няма да се повтори.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини