От х:

Днес в x:

Училището в Конуш, ПГДС и градина „8 март“ победители в конкурса за коледна украса

    Училище „Св. св. Кирил и Методий“ в хасковското село Конуш, Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II” в Хасково и детска градина „8 март“ в областния град са победителите в конкурса за коледна украса на община Хасково под надслов „Коледно Хасково“.

    Надпреварата се провежда за първи път. Според условието кандидатите трябваше да изпратят снимки на своята украса, които бяха публикувани за седмица във фейсбук страницата на община Хасково. Двете училища и детската градина са събрали най-много лайкове в различните категории сред 18-те участници.

    Борбата за първото място при училищата беше изключително оспорвана. При засичането на гласуванията вчера ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Конуш е събрало 953 харесвания, след него е ОУ „Васил Левски“ в село Книжовник с 914 лайка.

    Едни от най-красивите снимки са от детски градини в общината и там първото място решиха 5 гласа повече. Със 385 лайка първенец е 18-та детска градина „8 март“, следвана от 16-та детска градина „Славейче“, сграда „Ежко Бежко“ с 380 харесвания.

    Част от учебните заведения бяха предоставили снимки и на външна украса, но най-атрактивна и иновативна украса представиха от ПГДС „Цар Иван Асен II”.

    Днес представители от двете училища и забавачката получиха наградите си от кмета Добри Беливанов. От общината бяха осигурили грамоти за всички участници в конкурса.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      12
      123
      5 -3
      14:24, 19 дек 2018
      Не че се заяждам, но в статията пише, че наградата е за 18 ДГ " 8-ми март". На втората снимка е директорката на същата градина, а на снимката пише 16 градина "Славейче".
      Пожелавам ви поне една кадърна статия догодина!
    • 2
      Ст
      Станке
      5 -4
      18:12, 19 дек 2018
      Не че нещо, ама в Конуш всите ромчета, в Дървото всите турчуля, как няма да са на първо място. То само тия останаха в общината
    • 3
      До
      До Станке
      4 -4
      18:47, 19 дек 2018
      Станке,Станке и ти сред тях, не бива да оставаш, вземи се махай..., че и българския ти куца, хич не си за тука....Не че нещо ама..

    Случаен виц

    Последни новини