От х:

Днес в x:

Жирардели: Не съм казал, че притежавам „Юлен”, защото никой не ме е питал (видео)

Легендата на ски спорта се оказа мажоритарен собственик на дружеството

„Придобрих мажоритарния дял на фирмата „Юлен” от 2016 г. Не съм го казал още тогава, защото никой не ме е питал”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” легендата на ски спорта Марк Жирардели. Той поясни, че е купил фирмата от „един фонд”, чието име нямал право да оповестява, защото е подписал декларация за конфиденциалност. Въпросният фонд искал да си запази дяловете, но не го направил заради създаденото напрежение.

С Цеко Минев ни свързват общи хобита – караме ски, обичаме природата и планината”, каза още Жирардели.

Той обясни, че процедурата по изкупуването на „Юлен” е продължила дълго време.

Още през 2012 г. си мислех, че би било една прекрасна възможност да инвестирам в тази фирма. Но цялото проучване на правните и икономическите показатели се извършва няколко години. В крайна сметка успяхме. Цената беше интересна за мен”, коментира скиорът.

Той бе категоричен, че в Бнаско не е построено абсолютно нищо без разрешително. Но втори лифт трябвало да бъде изграден.

Срам ме е да казвам, че 10 години не може да се направи и не можем добре да си обслужваме клиентите, защото те висят по 2 часа на опашка, за да се качат на лифта. Искаме Банско да стане известен на целия свят”, коментира Жирардели.

Той не изключи възможността да инвестира и в други големи проекти у нас.

Източник: http://nova.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Di
    Dimmu
    6 -1
    16:14, 18 дек 2018
    А името Георгиус Георгиу да му говори нещо на тоя? Крие се зад офшорки с чужди имена, и изведнъж се изтъпанва, и говори глупости. Не ни прави на глупаци, бе!
  • 2
    Во
    Водолаза
    4 -1
    21:38, 18 дек 2018
    Този Жирардели да не разправя приказки от 1001 нощ всички знаят публична тайна е за какво иде реч всъщност ....

Още новини

Последни новини