От х:

Днес в x:

Дядо Коледа зарадва децата в отделението на смолянската болница

Изображение 1 от 2

    За поредна година Дядо Коледа зарадва малчуганите в Детско отделение на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“. Тържеството се състоя в събота, а посрещането на белобрадия старец в болницата се превърна в незабравим празник за малките пациенти.

     Куклено-театралното студио "Лудите маймуни'' на актрисата Десислава Минчева – Тодорова, към читалището в Устово, допринесе за коледното настроение. Деси Минчева за пореден път грабна сърцата на децата, които още в началото бяха въвлечени в постановката. Кулминацията беше пристигането на Дядо Коледа, в ролята на актьора от Родопския драматичен театър Борис Хаджийски. Добрият Старец донесе пълен чувал с подаръци и лакомства, а малките пациенти разказаха колко послушни са били през цялата година. Макар и болни десетината малки пациенти играха, смяха се от сърце и с нетърпение отваряха подаръците си.

    Посрещането на Дядо Коледа в смолянската болница организира за 12-та поредна година. „И този път вълшебството в отделението се получи. Надявам се добрината, радостта и надеждата да бъдат с нас при цялата нова година. На малките ни пациенти желая радост, здраве, много усмивки и бързо оздравяване“, каза старшата сестра на отделението Стефка Илиева.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини