От х:

Днес в x:

Шофьор без книжка обърна Форд по таван, Пежо излетя в канавка

Шофьор без книжка се обърна с Форда си по таван, а Пежо излетя в канавка, при което са пострадали общо трима души, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково.

43-годишният неправоспособен водач от село Клокотница катастрофирал в събота. Той се движил с несъобразена с релефа на пътя скорост в село Стойково, загубил контрол и се преобърнал по таван с Форда си. След катастрофата водачът напуснал местопроизшествието и не сигнализирал на контролните органи. Сигнал за инцидента е подаден на следващия ден от кмета на Стойково. По-късно водачът посетил Спешния център в Хасково, където се установило, че е с фрактура на десния глезен. По случая е взето административно отношение.

При другия пътен инцидент са пострадали момче и момиче от Хасково, които са без опасност за живота. Катастрофата станала на 14-ти следобед на пътя от село Александрово в посока Хасково. 23-годишен младеж управлявал лек автомобил Пежо с несъобразена с атмосферните условия, на ляв завой загубил контрол и се преобърнал в канавката. От преобръщането пострадала возещата се в колата 19-годишна девойка, която е със сътресение на мозъка и натъртвания по тялото. В хода на проверката се оказало, че колата не е регистрирана по надлежния ред. Съставени са два акта.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини