От х:

Днес в x:

Шофьори летят със 100 км/час между валяците на околовръстното

    Шофьори масово нарушават забранителните знаци и минават по затворения за ремонт околовръстен път на Хасково, сигнализира читател на Haskovo.net. Ситуацията се потвърди при репортерска проверка на място. Много водачи на автомобили шофираха днес рисково край валяците, камионите и багерите на строителната фирма, извършваща ремонт на пътя. Според работниците на обекта имало и безразсъдни шофьори, които летели с поне 100 – 120 км/час между тежката строителна техника, като застрашавали не само себе си, но хората на пътя.

    Haskovo.net припомня, че преди около 2 месеца автомобил, навлязъл в забранения участък в ремонт на пътя за Кърджали, след кръговото, блъсна и уби човек.

    Участъкът от около 3 км - от кръговото до Технополис до булевард „Освобождение“, е почти готов, асфалтът е положен, изградени са отводнителните канали, но още няма маркировка. Въпреки това от двете страни на отсечката има знаци, забраняващи навлизането в участъка. Според работниците пътят ще бъде отворен до дни.

    Потърсен за коментар, шефът на Пътна полиция в Хасково главен инспектор Димо Чобанов заяви, че и те са били сигнализирани и вече е изпратил автопатрул да провери ситуацията и да вземе отношение по Закона за движение по пътищата.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Хр
      Христо
      30 -5
      18:31, 14 дек 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      12 -4
      20:51, 14 дек 2018
      Фирмите на Пеевски строят ли строят .................
    • 3
      Др
      Драган
      16 -4
      23:24, 14 дек 2018
      Ха да видим сега тюфлеците от КАТ, дали ще направят нещо по въпроса. Има и снимки с рег. номера на автомобилите. Или по старому тоя е наш човек или ще ги домързи за пореден път....Жалко....
      • Др
        Др.
        5 -3
        15:13, 15 дек 2018
        Не забравяйте , че там живеят и работят хора които няма от къде да минат. А що се отнася до снимките едва ли са на тези коли които карат със 100. Защото аз видях как снимаха бавно движещи се коли покрай валяците и багерите. Но нали трябва да направим сензация. Нека КАТ застанат там и да снимат. Другото е чиста проба манипулация.
    • 4
      Гр
      Гражданин
      7 -9
      03:46, 15 дек 2018
      Ейй няма за кво друго да се захванете и почнахте да мрънкате кой и от къде минава има знаци но замислете се че там има сервизи който работят всеки ден има и хора който живеят там как да се приберат или да ходят на работа със хеликоптер ли да летят !
      • Ма
        МАНГО
        0 -2
        18:02, 15 дек 2018
        Върви със селския си манталитет на село!

        Дай да вземем по един патлак и да раздаваме правосъдие, защото така ни оттърва!
        Какво ще кажеш?
    • 5
      Са
      Само да чуйте отново.
      3 -1
      04:35, 15 дек 2018
      България е на второ място по смъртност по пътищата в Европа след Албания.. И общо взето много умират тия на пътя.. Ама и общо взето нямам много цялост за тия дето умират... Щот да боклуци и карат бързо
    • 6
      Ив
      Иво
      10 -2
      11:24, 15 дек 2018
      А къде дремят от КАТ ? Или е по- лесно да се залостят зад някое храстче , да поставят триножника с камерата до пътя .... и да дремят в колата ! После - мноооого тежка и отговорна била работата им ! И вечно плачещи за повече пари ! И по 10 000 да им дават месечно - пак ще са си същите боклуци ! Като митничарите!
    Последни новини