От х:

Днес в x:

Коледната песен на Джеси Джей (видео)

Тази година Джеси Джей победи в китайския тв формат "Singer" - музикално състезание, в което никога досега не е допускана световна звезда. За да плени многомилионната китайска публика Джеси трябваше да изпълни хитове в различни стилове - от Принс до Селин Дийон. А сега тя поднася още по-популярен хит, може да се смята, че е втърснал на много поколения. Но не бързайте със заключенията. Има възможност да изпитате детинска радост от нейната интерпретация на "Santa Claus Is Comin' to Town ".

Може би малцина знаят, че Джеси Джей буквално е отраснала с мюзикъла. Нейната музикална кариера, а 30-годишната Джесика Елън Корниш има 19 години на сцената, започва с участието ѝ в мюзикъла "Whistle Down the Wind". Затова "Santa Claus Is Comin' to Town" в нейно изпълнение звучи като от мюзикъл с биг бенда в динамичния аранжимент..

И още нещо около Джеси Джей. Неочаквано тя е потвърдила участието си в "The Voice Kids" като съдия. Изненадващо е след всичките ѝ участвия в музикални формати, сега да се захване с деца. Но кой знае, само много зрели и могъщи хора могат да си го позволят. Или пък има връзка със слуховете, че ще се вземат най-накрая с Чанинг Тейтъм по празниците. Каквото и да е, във веселата анимация на "Santa Claus Is Comin' to Town" нарисуваната Джеси Джей лудува с тумба деца. И трябва да признаем, че това е 100% заразен клип.

А има и нещо много тъжно и съкровено, което Джеси Джей наскоро разкри публично. Тя изненадващо сподели, че не може да има деца, по време на концерта си в лондонската „Роял Албърт Хол“. "Не го казвам, за да ме съжалявате, а защото съм една от милионите жени и мъже, които трябва да се справят с това“, каза тя и подчерта, че всички, които са в нейното положение, трябва да говорят открито за проблема. Ето такава смела, красива и уникално талантлива Джеси Джей ни пожелава сега "Весела Коледа", чуйте в песента:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини