От х:

Днес в x:

Дядо Коледа пристигна с кабрио на площада за запалването на коледните светлини

    Тази вечер небето над Хасково беше озарено от стотици светлини, а Коледното дърво на надеждата на площад „Свобода“ грейна в целия си блясък.  

    Привечер пространството в центъра на града се изпълни с деца и възрастни, които дойдоха на площада, за празничното запалване на светлините.  

    Настроението по вече тригодиша традиция в 12-тия ден на 12-тия месец на годината подгря група „Вакали“ с мощния тътен на тъпаните си.

    За запалването на светлините Дядо Коледа пристигна на площада в открит автомобил. Идва с автомобил, защото няма сняг, обясни на децата кметът на града Добри Беливанов. От откритата сцена той поздрави хората с идващите празници.

    „Да бъдем по-спокойни и щастливи. Да си помечтаем и да си пожелаем за децата ни и за себе си здраве и по-добро бъдеще“, каза кметът и призова хората да намират повече време, което да прекарват със семествата си не само по Коледа.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      22
      222
      24 -1
      21:15, 12 дек 2018

      така ме разсмя.Само по етв гледаме коледни базари.Поне се нагледахме какво правят хората по света.Красота.

      • Ко
        Колева
        14 0
        09:56, 13 дек 2018
        Даааа,Наистина-никакво коледно настроение....едни и същи сергии-шапки,шапки и пак шапки....няма сладкиши и греяно винце....
    • 2
      Сн
      Снежко
      30 -5
      22:30, 12 дек 2018
      По- голяма цигания не можаха ли да измислят?! Имах чувтството, че присъствам на сватба в Република! Дядо Коледа с кабриотоооо...Хахахахахахаааа... То да бяхте я запалили на 24 декември!!! Тия съвсем откачиха! И не ви ли е срам, че в един Димитровград свети и блести не само на главната, а на всеки билевард в града, фонтани, стълбове, а тука с тая мършава елха сте тръгнали сеир да правите?! СРАМ! Хората си канят децата, местните колективи, украсяват, има настроение, все пак се прави за децата, нали! Колко години да гледаме Вакалите? Венета вече от перхидрола грам мозък не й остана, Светла се напъва там, където не й е работата! Копи- пейст! И пак с оня ***** водещия! Смешно, че чак жалко! Айде, весела Коледа :) Светло да ви е :)
    • 3
      Пе
      ПЕТКИН
      18 -5
      22:52, 12 дек 2018
      Този Дядо Коледа е менте! Истински Дядо Коледа може да бъде само Янко Митев!
    • 4
      Фю
      Фют
      9 -4
      23:06, 12 дек 2018
      Всички празници са като слънчевото зайче, което гони котката, за отклоняване на вниманието. Можеш всеки ден да се събереш с хората, които харесваш. Можете всеки ден да си подарите нещо и поводът да е същият. Масовата психоза едва ли променя битието, но тълпата се носи в унес някакъв период от време и от това се прави доста изгоден бизнес.
    • 5
      Ра
      Развеселен
      19 -2
      07:36, 13 дек 2018
      Запалването на коледната елха първо е безкрайно закъсняло, второ омръзна ни от тия Вакали с тия тъпани всяка година...Кой въобще ги вижда подходящи?!?!Тиха нощ, свята нощ и от другата страна тъпаните...Пълна простотия..а кабриото на Дядо Коледа дори няма да коментирам, драга ми Венетке..Толкова могат тия душички в културния отдел на общината,няма да им се сърдим.
    • 6
      Ки
      КИРЧЕВ - ТАНКИСТ
      5 -1
      11:58, 13 дек 2018
      Е дручко ще си е ако Бай Добри бъде Дядо Коледа Ще бъде неотразим и внушителен
    Последни новини