От х:

Днес в x:

„Прегърни ме от Любов към живота“ с Мария Илиева в благородна кауза в Хасково

    Благотворителният концерт в Хасково в подкрепа на жените с рак на гърдата събра десетки зрители в зала Дружба снощи. Инициативата е част от националното турне на Avon “Благодаря! От любов към живота”. В концерта участваха Хор "Родна песен " с диригент Николина Стаматов, Камерен оркестър Хасково с диригент Цанислав Петков и гост - диригент Йордан Пъшев,
    Клуб по Спортни танци "Гранд" при Военен клуб Хасково с треньори Николай Манолов и Павлина Вълчева. Специален гост на музикалното благотворително събитие беше една от най-обичаните български певици Мария Илиева.

    Търговският директор на компанията организатор Даниел Шопов  връчи на кмета на Хасково Добри Беливанов благодарствен плакет за оказаното съдействие в кампаниите  в помощ на жените с рак на гърдата.

    На концерта снощи присъства и Нана Гладуиш от Фондация „Една от 8“, която целогодишно осигурява безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа на засегнатите жени, и организира безплатни профилактични прегледи в цялата страна.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта

    Последни новини