От х:

Днес в x:

Младите театрали от школа "Апропо" с подкрепа за Ади

Изображение 1 от 2

    Подкрепа за Ади от Хасково, която днес навършва 17 години и спешно се нуждае от операция в чужбина на стойност 14 000 евро, заявяват и от димитровградската театрална школа „Апропо“ при общинския Детски и младежки център. Момичето е със Стеноза на главния бронх на белия дроб, а операцията във Виена е насрочена за средата на януари.

    Благотворително възпитаниците на Делчо Тодоров в Димитровград ще играят на 17 декември (понеделник), от 18 ч., в бившето кино „Медея“ („Химик“) трагикомедията "Любов, кафе и клюки"- 10 години по-късно. Премиерно те я представиха при огромен интерес на 29 ноември, когато салонът се оказа тесен да побере желаещите да присъстват. В пиесата се изявява и един от първите участници в младежката театрална школа на Димитровград- младият магьосник Тодор Славов-Теос. Негово дело е и драматизацията. Режисьор е Делчо Тодоров, а хореографията е на Калина Тонева, които също подкрепят каузата „Глътка въздух, глътка надежда за Ади“.

    Разбрахме, че Ади е активен участник в хасковската младежка театрална школа и спешно се нуждае от подкрепа. Съпричастни сме и искаме да помогнем, коментира ръководителят на школата Делчо Тодоров. За подкрепата младежите от школата благодарят и директора на димитровградския Детски и младежки център Радка Тодорова. 

    Поканите за благотворителното представление на „Апропо“ в Димитровград са със стойност на дарението 5 лв., като средствата са изцяло за операцията на Ади. Могат да бъдат закупени от офиса на школата в бившето кино „Медея“, от този на НОВА Застрахователна Агенция в Димитровград на ул. Димитър Димов № 1 (до ОУ „Пенчо Славейков“) и от Фреш-барчето на бул. „България“ № 6 в Димитровград.

    На 17 декември в салона ще бъде поставена и дарителска кутия.

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Йо
      йокин
      1 0
      18:49, 18 дек 2018
      Присъствах,на представлението,доста хора имаше,(впечатли ме присъствието,на много,младежи),събра се прилична сума.нямаше де е лошо,да бяха,отоплили,салона,но сигурно,не са искали,да се набутат,а и българите,сме търпелив,народ.

    Случаен виц

    Последни новини