От х:

Днес в x:

Проверки срещу нарушители на пътя, тарикати пак карат без книжки

Проверка за управление на автомобил от водач без шофьорска книжка е започната в полицейския участък в Перперек. 50-годишен се движил с „Ауди“ и бил проверен в село Мост. Полицаите установили, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление на МПС, вече е бил наказван по административен ред за това деяние и в едногодишен срок го извършва повторно.

В РУ-Кърджали е започната проверка за управление на автомобил, чиято задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ е била служебно прекратена. Нарушението било установено от полицаи, които спрели в областния град лек автомобил „БМВ“, управляван от 33-годишен. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

 21 автомобила и 23 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Джебел вчера за времето от 14 часа до 16 часа. Целта на операцията е била да се ограничат предпоставките за тежки пътни произшествия, контрол на водачите за употреба на алкохол и упойващи вещества, проверки за наличие на валидна застраховка „Гражданска отговорност. Установено е 1 нарушение на ЗДвП, за което е съставен фиш.

20 ловци са били проверени от служители на РУ-Момчилград и представители на Държавното горско стопанство на 8 декември. В съвместната операция е осъществен контрол на разрешителните за носене на ловно оръжие, на мерките за безопасност при боравене с оръжие преди, по време и след ловния излет. Няма констатирани нарушения.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини