От х:

Днес в x:

Зов за помощ: Заради липса на средства Лизавета пропусна вливане на стволови клетки

"Скъпи мои приятели,познати и непознати. Всички вие, които не спирате да ме подкрепяте и помагате в борбата ми да се вдигна на крака и да стана напълно самостоятелна. Искам и съм длъжна да ви кажа какво се случва с мен."

С тези думи Лизавета Иванова от Асеновград се обърна днес към всички през личния си профил в социалната мрежа. Ето какво споделя младата жена: "Миналият месец пропуснах вливката на стволови клетки, която трябваше да ми се направи. Много се надявам и се моля от сърце и душа и този месец да не пропусна необходимата операция. Сумата, която ми е необходима, за да може да се случи това е 5 000 лева. Знам, че не съм единствената, която се нуждае от помощ, но аз искрено вярвам, че с вашата огромна помощ и подкрепа ще успея да замина този месец. Вярвам в чудеса и се надявам, че и моето ще стане реалност. Благодаря ви за огромната подкрепа и не спирайте да го правите, защото без вас няма да се случи."

Преди 9 години, когато е 25-годишна, Лизавета усеща първите симптоми на заболяването си – световъртеж, залитане, лесна умора. Направените изследвания установяват, че страда от множествена склероза – церебро-спинална форма. През годините на лечение и рехабилитация има периоди на подобрение и периоди на влошаване. Лизи няма как да се излекува, но с модерна терапия с вливане на стволови клетки може да постигне ремисия и да има още много дни пред себе си. А както стана ясно вече има пропусната вливка. В навечерието на Коледа младата жена има нужда от един единствен подарък, по-ценен от всеки друг - да й подарим още години живот.

Това, което всеки от нас може да направи, е да пусне SMS с текст DMS LIZA на номер 17 777 или да помогне в набирането на така необходимите средства чрез дарителска сметка BG 84 UBBS 80021060713340 или paypal: lizavetaivanova@abv.bg.

Източник: asenovgrad.net

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ст
    Стефан
    0 0
    10:39, 17 дек 2018
    Асеновградчани и хора от цяла България и чужбина, нека помогнем на Лиза да се оправи и получи нужното и лечение в навечерието на Коледните празници нека помогнем кой с колкото може на на това младо момиче да оздравее!
Последни новини