От х:

Днес в x:

От днес са в продажба абонаментните стикери за Синята зона

    От днес са в продажба абонаментните стикери за Синята зона в Хасково, съобщиха от “Тролейбусен транспорт”. Цените са без промяна. Стикер за паркиране за една година за цялата Синя зона струва 360 лева, за определена улица за живещите в района – 72 лева, месечните са по 50 лв.

    “Около 280-290 са постоянните годишни абонаменти по 72 лева”, уточни шефът на Тролеите Йордан Панев. “Желаещите да получат такъв стикер обаче трябва да декларират, че живеят постоянно на адреса, както и че нямат гараж или не са го преустроили за друга дейност”, обясни той.

    Около 200 годишни талона се продават за цялата Синя зона.

    Видът на трите вида стикери обаче е различен от миналогодишните, за да няма злоупотреби. Те не гарантират запазено място в Зоната.

    25 000 – 26 000 лева са постъпленията от паркиране в Синята зона от началото на годината, допълни Панев. Той каза още, че общинската фирма възнамерява да увеличи броя на паркоматите, за улеснение на шофьорите. Към момента в Хасково те са седем.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      А на тези които паркират на спирката до подлеза в кв.Орфей на тях коледни бонуси ли ще им давате .трябва да прегазят някакво дете и тогава ли ще вземете мерки тези бусове, коли паркират на самата спирка няма никаква видимост нито за пешеходците нито за шофьорите .
      • Х
        Х
        1 0
        19:47, 10 дек 2018
        прав си
    • 2
      Ха
      Хассскойлия
      1 0
      18:26, 12 дек 2018
      Смешна държава сме.... измислете още стикери, стъклото ни е празно !
    Последни новини