От х:

Днес в x:

Няколко квартала на Хасково без вода днес заради авария

Поради възникнала авария на напорен водопровод е спряно водоподаването от помпена станция "Източна зона" към гр. Хасково, съобщават от ВиК. До отстраняване на повредата без вода ще останат няколко района на  града.

Това са Източна промишлена зона, ж.к. "Гара Движение", ж.к. "Македонски", ж.к. "Хисаря", ж.к." Младежки хълм", част от ж.к. "Червена стена" и част от централна градска част, както и с. Стамболийски.

Работни групи на дружеството работят по отстраняване на аварията. Водоподаването ще бъде възстановено до края на деня, уверяват от дружеството.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ка
    Каменов
    12 -20
    09:15, 10 дек 2018
    Еми случва се.Не е станало някакво бедствие или го... Виж коментара
    • Ах
      ахахахахахах
      16 -2
      11:50, 10 дек 2018
      Не търсим. То ни намира :)
    • Sm
      smeshko
      12 -3
      11:57, 10 дек 2018
      Ако не реагираме на това, което се случва по пътищата с ел. снабдяването с водоснабдяването нищо няма да се случи другарю Каменов. Може би само трябва да си плащаме винетки и да караме по лоши пътища, да стоим без вода с часове и да си плащаме, да ни подават ток с минимално напрежение и да си траем. Явно си от управленския персонал дето не искат никакви критики. Смешник.
    • Ка
      Каменов
      8 -14
      12:03, 10 дек 2018
      Не.Бригадир съм на ей такива момчета,дето цял ден... Виж коментара
    • Се
      Секирово
      15 0
      12:09, 10 дек 2018
      Случва се да,ама никой не обвинява работниците дето копаят.Всичко ни е остаряло.Иначе е верно,че сме разглезени,ама нали водата стана сумати пара!
  • 2
    Ма
    Макси
    18 -1
    14:16, 10 дек 2018
    Това вече не е новина, а ежедневие.
    Вярно че цялата водопроводна мрежа е тотално остаряла, но и при ремонтите трябва да има някаква мисъл.
    Има в северния край на града, зад училище Любен Каравелов, една уличка на име "Поройна". Уличката е малка. В горния си край в един участък от стотина метра на улицата има дванайсет кръпки от ВиК ремонти. Повечето от тези места са отваряни повече от един път, като рекорда държи едно местенце точно на кръстовището което от ВиК ремонтират през месец, и вече три години не могат да оправят. Без да съм специалист мога да кажа че ако бяха сменили цялата тръба в този участък щеше да излезе в пъти по-евтино от това постоянно копане, ремонт, и зариване. Ама трябва някой малко да помисли, а за това трябва нещо дето явно липсва на шефовете от които зависи.
Последни новини