От х:

Днес в x:

Зам.-министър на опашка в книжАРТницата на училище „Смирненски“

Изображение 1 от 4

    Зам.-министърът на образованието Петър Николов се нареди на опашка, за да получи „дрешки за книжки“ в творческото ателие книжАРТница на възпитаници на хасковското училище „Христо Смирненски“.Ателието бе организирано в рамките на годишната конференция на Центъра за развитие на човешките ресурси, където бяха раздадени награди и отличия за добро изпълнение на проекти по програма „Еразъм„. Както писа Haskovo.net, още две местни школа получиха плакети – гимназията по туризъм и училището в Стамболово.

    Творческото ателие бе организирано от шестокасничките Тея, Тереза и Симона от 6 клас, заедно с учителите им Богдана Тенева и Радка Матанова. КнижАРТницата, в която се изработваха дрешки за книжки, артистични книгоразделители, флайери и др., предизвика небивал интерес, а зам.министърът, който връчваше наградите, също се нареди на опашката. Най-малката му дъщеря била само на годинка, обясни Николов.

    Проектът „Четене без граници“ на училище „Христо Смирненски“ получи висока оценка и бе отличен със Знак за качество Министерство на образованието. Официалната церемония по награждаването се проведе на 6 декември в Концертната зала на Централен военен клуб в София.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини