От х:

Днес в x:

Светеща арка, топка и стълбове в допълнение към коледната украса в Хасково

    Светеща арка, топка и стълбове допълниха коледната украса в Хасково. Новите декорации бяха монтирани днес.

    Двата светещи стълба, изработени от варненска фирма, са пред кметството. Топката е поставена до сцената на площад „Свобода“, а арката ще е пред бившия Дом на техниката. Те са продукти на софийска фирма.

    Днес беше монтирана и друга украса в областния град, създаваща настроение за предстоящите коледни и новогодишни празници. Играчки и лампички бяха поставени и на елхата до откритата сцена на площад „Свобода“.

    От общината припомниха, че тържественото запалване на светлините на коледната елха ще се състои на 12 декември от 17:30 часа, в което ще се включи и група ВАКАЛИ. Оттам допълниха, че има и конкурс за най-красива празнична украса на училища, детски градини, офиси. Снимки може да се изпращат на pr@haskovo.bg.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ха
      хаааайде бе
      39 -5
      15:31, 5 дек 2018

      Колко време ще чакаме да светне това Хасково.Хората вече от един месец са украсени, ние като всичко останало сме най отзад.Нали искате хора да има в тоя град.Ми размърдайте се малко в тая община де.То скоро няма да има нужда и изобщо от коледни украси, хора не останаха.Само кучета и получаващи социални помощи ... даже не искам да ги наричам с имената за етноса им щото ще ми сложите звездички ..

    • 2
      Ке
      Кенанския Маймун
      5 -3
      04:37, 6 дек 2018
      Те Кауньте си светят от урана :))
    • 3
      Ва
      Ваня
      7 -4
      06:06, 6 дек 2018
      Браво на вас , той хора не останаха в града ама Вие , си УКРАСЯВАТЕеееее хи , хи !!!
    Последни новини