От х:

Днес в x:

Акценти по Eurochannel през декември

През декември Евроченъл завършва годината със сензационни премиери на нови сериали и филми. През този месец, насладете се на дългоочакваното завръщане на най-добрия минисериал в Италия от последните години: "Мафия под прикритие"! Насладете се на новите приключения на специален агент Марко Соло, който отново е под прицел и не се колебае да поеме правосъдието в собствените си ръце.

ВСИЧКИ СЕРИАЛИ И ФИЛМИ ПО ЕВРОЧЕНЪЛ СА СУБТИТРИРАНИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

Евросериали:

Декември започва с премиерата на два нови сериала. От Италия, с нов сезон тръгва "МАФИЯ: ПОД ПРИКРИТИЕ". Приключенията на агент Марко Соло продължават и стават все по-дръзки и опасни. Същевременно зрителите ще опознаят героя по-отблизо и ще надникнат в душата му, разбирайки жаждата за мъст, която го движи напред. Мафията е убила възлюбената му и сега е време за разплата!

Сюжетът се заплита, шефът на Марко в мафиотската структура е в опасност, любимата му дъщеря е заплашена от отвличане. През този сезон, границата между закона и престъплението е по-тънка отвсякога.

През този месец, Евроченъл ви предлага новите епизоди на "Пълно разкриванe", италиански екшън трилър, в който омразата, романтиката, отмъщението и алчността са основни съставки на един опасен коктейл. През този месец ще научим още детайли от миналото на Пиетро, неговите флиртове с престъпленията през годините и ролята му в отвличането на Елена.

Черешката на тортата ще бъде премиерата на френският сериал – ОБСЕБЕН. Заснет в дебрите на френските Пиринеи, сюжетът следва Лора, млада жена в плен на миналото, застрашена да се превърне в жертва на най-опасния сериен убиец във Франция. Играта на котка и мишка започва сега.

Евросинема:

През декември Евроченъл представя премиерата на една от най-смешните европейски комедии – холандския „Невероятният каскадьор“. В тази забавна продукция, Рон е човек със скромни амбиции. Останал без работа и зарязан от неверната си жена, той е на ръба на отчаянието, когато му се предлага изключителна възможност. След една сполучлива каскада той получава ролята на дубльор във важен филм. Сега всичко, което трябва да направи е да спи с главната актриса…..

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини