От х:

Днес в x:

Откриха първия дизайнерски магазин AVORA в Хасково

    Първият дизайнерски магазин за официални тоалети AVORA беше официално открит.

    Модната къща се намира на улица „Цар Калоян“ 12-18 в Хасково, до Общинска полиция.

    Магазинът предлага богат избор от официални и булчински рокли, както и мъжки костюми за всякакъв вкус. По-претенциозните дами и господа пък могат да си харесат тоалет от предлаганите три фирми, част от чиито модели са изложени в бутиковия магазин AVORA.  След избора на желания модел, клиентът може да даде свои предложения за преработка и така костюмът или роклята да бъдат преобразени в уникат. Изработката на подобен модел би отнела до 10 дни в дизайнерските ателиетата на „Аtelier Sposa“ във Варна,  „Rengi Bridal“ в турския град Измир и модна къща „Нели“ в Димитровград, обясни собственичката на AVORA Нора Карамитрева.

    Клиентите могат да разгледат някои от предлаганите модели официални тоалети в страниците на магазина във фейсбук и инстаграм – „AVORA Bridalwear“.  Заявки и запитвания могат да се правят на телефон 0886 915724. Пробата на булчински рокли е добре да се заяви предварително с цел по-добро обслужване и задоволяване изискванията на клиентките, обясниха още Карамитрева и дъщеря ѝ Мирослава Мерджанова, която ще помага с модни съвети. В подготовката по откриване на магазина активно участвал и синът на собственичката Юлиян Мерджанов.

    В модната къща в Хасково се предлагат още редица аксесоари и накити – ръчно изработени от магазин „Джундурийка“ в Хасково. Те могат да бъдат подходящ аксесоар към елегантните рокли, подходящи за празници и бални вечери. До края на декември клиентите на AVORA ще могат да се възползват от 20% отстъпка на всички артикули.  Желаещите имат възможност да го разгледат от понеделник до петък – от 9 до 19 часа и събота – от 10 до 14 часа.

    Тържественото откриване на единствената по рода си модна къща в Хасково беше белязано с коктейл с богат кетъринг от ресторант „Deliciozo“ в Хасково. Гостите на празника се подсладиха с уникалните изделия на Sabrie_bakerу. Собственичката на AVORA получи поздравления и букети от приятели и гости, уважили събитието. Сред присъстващите бяха представители на модна къща „Нели“, с чиито тоалет дефилира Карамитрева при откриване на магазина.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини