От х:

Днес в x:

Кобрата: Аз ще съм този, който ще нанесе първа загуба на Джошуа

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели, че следващият му мач ще бъде през месец март 2019 година в Лас Вегас или Ню Йорк.

Официалният претендент за Световната титла на Международната боксова федерация заяви пред Канал 3, че може да победи шампиона Антъни Джошуа по всяко време.

"Чикаго не отпада като вариант. Знаете, че правя всичко възможно, за да се бия пред българска публика. Противникът все още не е ясен за двубоя през март.

През 2019 г. има шанс за двубой с Антъни Джошуа. Аз съм готов във всеки един момент да се изправя срещу него и да го победя. Аз също съм млад.

Имам много сила и енергия, натрупах опит. Добивам все повече сила, според мен на него това му е максимума. Времето върви в моя полза. Ще победя Джошуа, ще видите, аз ще съм този, който ще му нанесе първата загуба.

Относно мача ми с Фюри. Мисля, че типично по български ние бяхме много гостоприемни към него и щаба му. А те правиха "цигански" номера", каза Кобрата.

Българинът направи и скандалното донякъде разкритие, че е заложил пари на мача си - "Заложих за себе си срещу Хюи и спечелих 100 хиляди".

Източник: http://kanal3.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ло
    локомотива
    5 -1
    18:35, 29 ное 2018
    Кобрич намали медикаментите че почна да говориш големи глупости.

Случаен виц

Последни новини