От х:

Днес в x:

Приключиха ученическите финали по бадминтон и тенис на маса, започва шах

Изображение 1 от 6

    Финалите на Общинските ученически игри по бадминтон и тенис на маса се изиграха в рамките на два дни в зала "Спартак" в Хасково.

    Днес бяха решени победителите в надпреварата по бадминтон за юноши и девойки от 8 до 10 клас. В женския профил титлата спечелиха състезателките на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково. На финала бадминтонистките победиха отбора на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“. На трето място завършиха състезателите на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II”. Юношите от същото школо обаче станаха шампиони на общинско ниво. В решителния двубой момчетата победиха тима на ПМГ. Трети са представителките на Професионалната гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Мерчеви“.

    При по-малките от 5 до 7 клас вчера при момчетата и при момичетата титли спечелиха отборите на ОУ „Св. Иван Рилски“. На второ място са бадминтонистите и бадминтонистките на СУ „Васил Левски“. При момчетата на трето място е тимът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

    В същата възрастова група в надпреварата по тенис на маса общински шампиони при момчетата и при момичетата станаха състезателите на ОУ „Любен Каравелов“ в Узунджово. Тимовете от „Васил Левски“ са на второ място при момчетата и на трето при момчетата. Втори в надпреварата по бадминтон за момчета са представителите на „Св. Св. Кирил и Методий“.

    При юношите от 8 до 10 клас първенец е отборът на Езиковата гимназия, които се наложиха над ПМГ, а трети са представителите на Гимназията по дървообработване и строителство.

    Отборните победители ще играят двубои във финала на областно ниво.

    В следващите два ще се проведат общинските ученически игри по шах.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини