От х:

Днес в x:

Нов парк с видеонаблюдение бе открит днес в Брягово

Изображение 1 от 3

    Нов кът за отдих бе открит днес в село Брягово, съобщиха от община Хасково. Той е обновен с близо 10 хиляди лева по проект, финансиран от ПУДООС. Водосвет отслужи отец Петър. На откриването присъства кметът на общината Добри Беливанов. Поставени са нови пейки, беседка, ограда, посадени са и дървета.

    Кметът на селото Делчо Митев се похвали, че паркът е под денонощно видеонаблюдение. Вече са засечени и санкционирани нарушители, които си позволили да пуснат животните си в новите градинки.

    В село Динево също се ремонтира детска площадка за около 10 хиляди лева по проект, финансиран от ПУДООС.

    Миналата година по тази програма бе изградена спортна площадка до стадион „Хасково“ и парк с детска площадка в село Манастир.

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ке
      Кенанския Маймун
      10 -2
      19:16, 26 ное 2018
      какво му е новото на парка , като дървените част са поставени на социалистическите скамейки построени преди 30-40 години?
    • 2
      Ба
      Банго Васил
      14 -5
      20:26, 26 ное 2018
      Е това си е чист популизъм и разхищение Кой и кога ще седни в този парк при положение по селата вече имо по 20- 30 човека и те не могат да излязат от домовете си Ха сега направете им и стадион После се чудим къде отиват парите ни от данъци ами за ей такива изцепки А ако може направете и прогимназия та резила да е пълен В Любеново село което и Бог не го знае къде е също бяха се изцепили с някакви строежи Беливанката хич не си знае сметката -тука парк там стадион пилее парите а паметника в бившето поделение не се вижда обрасъл в трева и боклуци че и цирк изтърсиха до него Герберска му работа
    Последни новини