От х:

Днес в x:

37-годишна с обвинение за дрога, след присъда за същото преди месец

Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняема и задържа 37-годишна жена за държане на високорискови наркотични вещества метамфетамин, съобщиха от държавното обвинтение.

П.Д. е била задържана в петък, след като водачът на лек автомобил БМВ, в който тя пътувала, дал положителен тест за употреба на амфетамин. Последвал обиск в дома на жената на ул. “Кресна”.

Там униформените открили бяло прахообразно вещество и електронна везна. От прокуратурата уточняват, че това е метаамфетамин с тегло 48 грама на стойност 1200 лв. Жената е задържана за 72 часа, предстои да бъде внесено искане за налагане на постоянна мярка “задържане под стража”.

П.Д е била осъждана за държане и разпространение на наркотични вещества през октомври 2018 г. Сегашното престъпление е в рамките на изпитателния срок на предходното осъждане. Това според наблюдаващия прокурор сочи, че предходните присъди не са постигнали целите на НК и е налице завишена обществена опасност и респективно опасност от извършване на друго престъпление.

Разследването по случая продължава, като предстои да бъде назначена физикохимическа експертиза, да бъдат разпитани свидетели и други.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Iv
    Ivan
    55 0
    14:33, 26 ное 2018
    Уважаеми Редактори ,
    Искам да задам един въпрос защо хора като тази жена или мъж не им показвате снимките да ги види цялото общество с какво се занимават !На всички други престъпления показвате лицата на задържаните а на тези които се занимат с наркотици .
  • 2
    Пе
    Петко
    22 0
    15:33, 26 ное 2018
    Айде Петенце готви се за Сливен сега е време и на вашия учител дето ви научи да готвите тази отрова утайки долни
    • Гр
      Груйо
      13 0
      16:52, 26 ное 2018
      Кое е това Петенце дай инфо да знаем??
  • 3
    До
    До първия
    7 0
    15:43, 26 ное 2018
    Не им показват снимките, защото на този етап няма откъде да ги вземат. Ако мислиш, че някой ще им даде...Показват ги като влезе делото в съда, тогава ги снимат по коридорите и в залата. А на етап предварително разследване могат да покажат снимката само на някой стар познайник, на когото имат мнооого снимки отпреди.
  • 4
    Не
    Незнайния Войн
    17 0
    16:13, 26 ное 2018
    Пише че преди месец същата дама е била осъдена за същото престъпление. Нямат ли архив от преди месец или им е толкова слаба паметта ?
  • 5
    Го
    Горд българин
    29 -1
    17:02, 26 ное 2018
    Тази мома се казва петя даймянова ! Една от най-големите дилърки на пико в областта ! Жена е на димата руснака, който лежи в затвора за наркотици. И двамата са готвачи на пикото /метамфетамин/, което продават ! За дилъри и готвачи на наркотици, прошка не трябва да има !!!
  • 6
    Ке
    Кенанския Маймун
    4 0
    19:18, 26 ное 2018
    Да знаете че амфетамина не прощава - в Америка още като видя някое джънки - боклук - знам дали е амфетаминаджия - покриват се с пришки и след 1-2 години употреба почват да им се ебават ставите и не могат да вървят
  • 7
    Iv
    Ivo Belev
    4 0
    00:23, 27 ное 2018
    До Г-нМихайлов абе глупако ти наистина ли си помисли че за този от СИК става въпрос бе куха лейко пробита
Последни новини