От х:

Днес в x:

В Хасково – декемврийски промоции и безплатни прегледи в оптика „Vision“

Изображение 1 от 2

    Празничният декември месец в оптика „Vision“ ще бъде съпроводен освен от специални отстъпки, семейни промоции и подаръчни карти с 20% от сумата им бонус, то и с безплатни прегледи за шофьори.

    „Независимо дали става дума за професионални шофьори, които са дълго зад волана или за любителите, които се качват в автомобила по-рядко, опасността от влошаване на зрението в зимните месеци е реална. Изразява се с появата на дискомфорт, напрежение, разфокусиране и други в мъгливото и сумрачно време, а когато падне и сняг – с отблясъците на слънцето“, казват очните специалисти. „За щастие, при правилна превенция като консултация и преглед, вариантите да се намалят негативните страни на зимното шофиране са доста. Трябва да се погрижим не само за превозното средство да е в синхрон с пътната зимна обстановка, но и очите си“, съветват от „Vision“. Преференциалните цени на специализирани стъкла за шофьори ще бъдат в полза на хасковлии до края на годината.

    „Тъй като е време за дарове за близки и познати, то имаме специални подаръчни карти, които ще дават допълнителни 20% от сумата, с която сте решили да зарадвате скъп човек“, споделят още консултантите. „Освен всичко, подготвили сме и отстъпки за семейно и групово пазаруване, защото очилата освен моден аксесоар, са и важни за здравето на очите ни, компромиси не бива да се правят с качеството на стъклата“, допълват те. Специалистите съветват да не се пренебрегва защитата и от вредните UV лъчи през студените месеци.

    За информация и записване за безплатните прегледи – тел. 038 536 062. Адресът е пл. „Свобода“, ул. „Св. Патриах Евтимий“ № 1.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини