От х:

Днес в x:

Антон Кутев: Не е тайна за никого, че този, който ще събори коалицията, е Волен Сидеров

„Абсурдно е Марияна Николова да бъде вицепремиер." Това заяви пред bTV зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев.

По думите му на това правителство не му върви откъм вицепремиери.

Според него Марияна Николова е уплашена и тя самата знаела, че не е за този пост. Кутев отбеляза, че трябва да имаш съответното кариерно развитие, за да ти е ясно какво ще правиш като станеш вицепремиер.

„Ще ѝ дадем две, три седмици да се запознае с работата, а сигурно ще я изтърпим и малко повече“, наблегна Кутев. Oбърнали на бащиния с това назначение на Марияна Николова, коментира социалистът.

„Няма как така да се управлява държава, това е безобразие“, категоричен е Кутев.

Във връзка с това, че Николова бе избрана без гласовете на „Атака“, Кутев заяви, че не е тайна за никого, че този, който ще събори коалицията е Волен Сидеров. Според Кутев целта му е да изтегли гласовете на патриотите и да събори правителството. 

Депутатът от БСП е категоричен, че премиерът се опитва да компенсира негативите чрез даване на пари през бюджета.

„Ако ставаше така, през 2009 г. БСП нямаше да загуби властта“, посочи той.

„Рано или късно ще се оттегли Каракачанов, но според мен може да се окаже, че правителството ще падне преди това. Просто стъпките за освобождаването на Валери Симеонов дойдоха много късно“, каза Кутев по въпроса за исканата оставка на министъра на отбраната Красимир Каракачанов от Волен Сидеров.

„Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов. Недоволството в хората вече е факт, сега то търси къде да се изрази. Проблемите ще се задълбочават и това ще доведе до тежък крах на правителството“, прогнозира депутатът. Той отрече БСП да стои зад протестите. По думите му няма да е честно опозицията да се възползва от чуждото недоволство.

„Въпреки това ще се опитаме да придвижим парламентарно всички искания на протестиращите“, увери депутатът от опозицията.

„ДПС ще се регистрират и кворумът в парламента не е застрашен. Тяхното искане беше оставка на Валери Симеонов, така че сигурно са доволни. Три дена като те няма в Народното събрание, ти се удържат над 100 лева“, обясни още Антон Кутев по повод отсъствието на депутатите на БСП от пленарната зала.

По думите му от сутринта бензинът е свален с още 4-5 стотинки, но това няма да спре недоволството на хората.

Според Кутев най-големият проблем е, че не работи икономиката и няма преки чуждестранни инвестиции, защото условията са лоши. А резултатите са безработицата, бедността и недоволството.

Източник: bTV

Коментари в сайта (4)

  • 1
    На
    наблюдател
    2 -1
    12:14, 22 ное 2018
    Този с жабешките очи е един кариерист и блюдолизец.Некадърник който с друго не може дап се прехрани а само и единствено с бръщолевици и празнодумие,също като бригадирката му-нинова- милионерката и защитничка на бедните и онеправдани.Боже,Боже- каква пародия.
  • 2
    Еж
    ЕЖКО- БЕЖКО
    1 -1
    12:26, 22 ное 2018
    Ами ти с какво се храниш бе приятелче сигурно не с водорасли Я се вгледай по добре в картинката която представлява държавата и помисли Uducl h,etek ufo /e leijkrud,z
  • 3
    То
    това БТВ е отвратително
    2 -1
    13:11, 22 ное 2018

    Толкова много реклами.Човек забравя какво е гледал.Това е отвратително.Вече не се търпят и в интернет.

  • 4
    Де
    Дечо Таралежков
    0 0
    20:59, 22 ное 2018
    Алоооооо Наблюдателя я поп полека с анализа за Кутев
Последни новини