От х:

Днес в x:

Най-доброто от Европа по новия канал в мрежата на ESCOM

Френската комедия "Четворката" с български субтитри може да бъде видяна по Eurochannel. Комедията с режисьор Клон Д‘Ана е само едно от предложенията на новия канал в допълнителния HD пакет на ESCOM. EuroChannel предлага най-доброто от Европа, а повече информация как да го гледат абонатите могат да получат на касите на ESCOM

Техните животи не са били от най-щастливите, но жаждата за отмъщение ги е обединила…. Сега те са по-близки от всякога. Eurochannel ви кани на среща с три жени, които търсят отмъщението след като са страдали заради един и същи мъж. Не пропускайте "Четворката"!

Режисиран от Клод Д’Анна, "Четворката" разказва историята на Елса, Зафия и Амандин. Те работят в застрахователна компания и са преминали през депресия и излъгани мечти. Заедно те се включват в групова терапия по различни причини – една от тявх се надява да спре пиенето, другата иска да спре пушенето на всяка цена, третата започва тежка диета. Постепенно те осъзнават, че нещастието и на трите е провокирано от един и същи мъж. Те обединяват сили, за да измислят диаболичен план за отмъщение.

С невероятно смешни роли на Ева Мазорик, Ан Шарие и Самира Лашаб, "Четворката" ви представя една страшно увлекателна история, фокусирана върху трудностите на това да израстнеш професионално в корпоративния свят. Заради сюжета си и комедийните си качества, филмът бе огромен успех във Франция при пускането си по телевизията, поставяйки рекорд от 3,7 милиона зрители и 14,9 % пазарен дял.

Срещнете се с три жени, докато те планират хитър план как да отмъстят на мъжа, който им е навредил.

От 21 ноември тръгва и италианският крими мини сериал "Соло". 
През последните шест години Марко Соло бавно, но сигурно се внедрява в италианската мафия. Сега Интерпол иска той да помогне в международно разследване на опасен международен престъпник, Марко трябва да пробникне в самото сърце на най-опасната фамилия от групировката Ндрангета и да спечели доврието ѝ.  Eurochannel ви кани в Южна Италия с новия мини сериал "Соло". И главният герой рискува не само живота, но и душата си. Ситуацията става още по-сложна, заради избора който трябва да направи - между жената, която обича и дъщерята на мафиотския бос

 В ролите: Марко Бочи, Пепино Мазотта, Диан Флери

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини