От х:

Днес в x:

Антон Стефанов вицешампион на Балканско първенство по бодибилдинг в Сърбия

    Хасковлията Антон Стефанов стана вицешампион на Балканското първенство по бодибилдинг и фитнес в град Княжевац, Сърбия, провело се през уикенда. Той се класира на второ място в своята категория „Менс физик“ при мъжете до 179 см. На първо място в категорията е Темпо Оливейра, който има множество постижения в сферата, сред които първо място в престижното състезание по бодибилдинг „Olimpia Amateur” и второ място на „Арнолд класик“.

    Участниците в категорията трябваше да изпълнят по 4 пози, в които да демонстрират физиката на тялото си. Въпреки второто си място хасковлията не отстъпи по форма и фигура на победителя, който го надмина само с точка. Стефанов, който е и фитнес треньор в хасковския спортен клуб “Yamamoto Gum”, определи като доста успешно участието си в състезанието в западната ни съседка.

    Част от българския тим по бодибилдинг бяха още състезателките от София - Ева Георгиева, която стана шампионка в категория „Бикини фитнес“ на 169 см и вицешампионка в „Уелнес фитнес“, както и Съни Дунчева – златна медалистка в категориите „Бикини фитнес“ до 169 см и „Бикини мастера“, и получи специалната награда на президента на сръбската федерация по културизъм и фитнес.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Чо
      Чобанина
      9 -1
      15:17, 19 ное 2018
      Честито на градския за успеха, бравос !
    • 2
      Zz
      Zzz
      6 -1
      20:21, 19 ное 2018
      Бодибилдинг е т.н култоризъм.там са без шорти.пример е добромир делев.антон е men's physique.или т.н фитнес по шорти.това е категория,която дава възможност на повече момчета да излязат на сцена,понеже краката са скрити.а именно те не се тренират от повечето момчета,наблягайки на раменния пояс
    • 3
      Ра
      Развеселен
      0 -1
      09:33, 19 дек 2022
      Само не разбрах по какво шампион,при положение че във който и да фитнес във хасково няма по слаб от въпросния?
    Последни новини