От х:

Днес в x:

Ретро спомен: Spice Girls отново на сцената

Силата на жените може да е сред любимите теми на Бионсе, но преди тя да стане известна солова певица, едни други момичета се превърнаха в олицетворение – Spice Girls. 

Момичешката банда завладя света със своите бийтове и зарибяващи ритми, които накараха милиони да танцуват на техните хитове.
 
Те определено бяха една от най-влиятелните групи в света. Тяхната слава ни понесе като тропическа буря и може би разпадането им бе сред най-тежките новини от света на музиката, които ни се наложи да понесем.
 
Момичетата отново ни развълнуваха, когато обявиха, че се събират и тръгват на турне, макар Виктория Бекъм да отказа участие и да изрази, че ще подкрепя бившите си колежки сред публиката.
 
Spice Girls, вече четири, съобщиха пред света, че се събират, с помощта на видео и обявяването на конкретни дати и градове, в които ще могат да изпеят отново своите хитове пред фенове.
 
Полъхът на 90-те обаче няма да е пълен, ако не си припомним как точно изглеждаха Spice Girls преди, дори и само да се надъхаме за предстоящото им събиране.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини